Bilete pariuri pentru Preliminarii Euro cu Fortuna Plus, Expert și Lucky Loser

6,7k 0

În această săptămână debutează preliminariile clasice pentru Euro 2020, iar cu această ocazie vreau să vă prezint 2 bilete la Fortuna Bet, plus încă unul cu meciuri din Liga 2 România. De ce Fortuna? Pentru că are câteva oferte de pe urma cărora poți beneficia de cote mărite și câștiguri mai mari la biletele cu mai multe meciuri. Trebuie însă să înțelegi din start că aceste bilete sunt simple sugestii și au șanse mici de câștig, motiv pentru care noi recomandăm de obicei să jucați pariuri single. Dar știu că multora vă plac astfel de bilete, așa că am zis să ne încercăm norocul. Plus că weekend-ul trecut am fost aproape să dăm lovitura; poți vedea biletul pierdut la mustață la finalul articolului.

Deschide cont la Fortuna - primul pariu este 50% fără risc în limita a 300RON, cash, fără rulaj!

 

Bilet Expert Fotbal 23-24 martie 2019

Dacă creezi un bilet de pariuri care conține doar pronosticuri din secțiunea ”Expert Fotbal” vei beneficia de cote garantate cu care să îți crești câștigurile de pe bilet:

  • cotă garantată de 1.11 la un bilet cu 5 meciuri
  • cotă garantată de 1.22  la un bilet cu 7 meciuri
  • cotă garantată de 1.33  la un bilet cu 10 meciuri

Noi am mers în acest weekend pe un bilet care conține 5 meciuri din Liga 2 România, acestea urmând să se dispute pe 23 și 24 martie. Astfel beneficiem în plus de o cotă garantată de 1.11 cu care ajungem la o cotă totală de 6.18.

 

Fortuna Plus - cote mărite la un meci la alegere

Dacă combini  4, 7 sau 11 pronosticuri obișnuite cu un pariu din oferta ”Fortuna Plus”, vei beneficia la cel din urmă de o cotă mărită cu care îți mărești implicit și cota finală a biletului. Noi de exemplu am combinat 7 pronosticuri cu victoria Belgiei cu Rusia la o cotă mărită de 1.43 în locul celei normale de de 1.31.

 

Bilet Lucky Loser - câștigi și dacă te scoate un meci

Dacă ai un bilet cu minim 4 pronosticuri cu cote de maxim 5.00, și o cotă totală de 200.00+, vei primi de 10 ori suma pariată dacă te scoate un singur meci. Vezi că din partea de sus a biletului trebuie să schimbi din ”AKO” în ”Lucky Loser”. Mai jos poți vedea biletul ales de mine pentru Preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2020.

Nu e musai să copiezi biletele mele. Acestea sunt simple sugestii pentru a scoate în evidență cotele mărite oferite de Fortuna Bet, dar poți schimba pariurile în care nu ai încredere cu altele care sunt mai pe placul tău. În acest weekend poți beneficia la Fortuna Bet și de un pariu fără risc de 30RON, pe lângă pachetul clasic de bun venit - detalii aici.

 

Bilet pierdut la mustață weekend-ul trecut

În fiecare săptămână vom veni cu propuneri noi de bilete. Așa cum promiteam la începutul articolului, vreau să vă prezint un bilet propus săptămâna trecută (și la care ați avut și voi acces) pierdut la mustață:

Deschide cont la Fortuna - primul pariu este 50% fără risc în limita a 300RON, cash, fără rulaj!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult