1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Bilet nebun jucat de un bucureştean la pariuri! Câştigul a fost de 55 milioane de lei

Bilet nebun jucat de un bucureştean la pariuri! Câştigul a fost de 55 milioane de lei

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-29 18:45:19

image Bilet nebun jucat de un bucureştean la pariuri! Câştigul a fost de 55 milioane de lei

Cât de greu e să te îmbogăţeşti din pariurile sportive?...Floare la ureche!, şi-a spus un bucureştean - care a reuşit să-şi multiplice suma pariată de 192 de ori pe un bilet nebun. Nu se ştie dacă omul este un jucător experimentat, după miza aleasă el fiind mai degrabă un visător - al naibii de norocos!..

Joacă acum la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

Aşa se face că fericitul câştigător a pus mâna pe un premiu de aproape 55 de milioane după ce a ales patru meciuri de fotbal - 3 din Anglia (Aston Villa vs Nottingham Forest, Ipswich vs Bristol City, Wigan vs Blackburn) şi unul din grupele Ch. League (FC Porto vs Schalke 04). Iar pe toate aceste meciuri, bucureşteanul a jucat peste 3,5 goluri - pariu care i-a ieşit în ultimele minute ale respectivelor partide! 
  
Bărbatul nu mai avea practic nicio speranţă, după ce în minutul 83 ale meciurilor Wigan vs Blackburn și Porto vs Schalke se înscriseseră doar 3 goluri. Dar norocul a fost de partea lui! Mai întâi, McManaman a marcat golul trei al lui Wigan şi al patrulea din meci în minutul 86, după care Marega a stabilit scorul final în meciul din Ligă în minutul 90+4! S-a terminat 3-1 în ambele partide şi bucureşteanul a sărit în sus de bucurie. 

Una peste alta, omul a fost super-insiprat în alegerea meciurilor de pe bilet (foto: sport.ro). În cazul unuia dintre acestea, fericitul câştigător putea lejer "întinde coarda" - în minutul 36 al disputei dintre Aston Villa şi Nottingham Forest, scorul erta deja 3-3. Meciul din "Championship" s-a terminat cu 10 goluri: 5-5!

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

Te-ar mai putea interesa şi:

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX