Betfair lansează o serie de filme scurte ca strategie de promovare a brandului

631 0

Betfair a lansat de curând o nouă serie de filme scurte în care dorește să prezinte poveștile de succes ale ambasadorilor săi. Primul episod a fost lansat pe 19 noiembrie pe Youtube și îl are în prim plan pe Paul Nicholls, un cunoscut antrenor de cai pentru curse. Acesta a reușit să obțină de-a lungul carierei peste 3,000 de victorii și a câștigat de 11 ori ”British Trainers' Championship”.

Clipul de 9 minute prezintă povestea lui Paul și modul în care acesta este văzut din perspectiva apropiaților. Aflăm că atenția pentru cele mai mici detalii stă la baza succesului de care acesta se bucură astăzi.

Seria are mai degrabă ca obiectiv întărirea brandului și nu se bazează pe o strategie tradițională de marketing. Clipul nu conține link-uri către Betfair, având doar un logo mic în colțul din dreapta sus. Aceasta este o strategie tot mai comună la operatorii de jocuri de noroc din Marea Britanie, și probabil în vitior va fi preluată de tot mai multe companii de gambling.

În săptămânile viitoare seria va continua cu prezentarea poveștilor de succes a altor ambasadori Betfair precum David Haye, Dimitar Berbatov, Joseph O’Brien sau Gordon Elliott.

Joacă acum la Betfair cu până la 500RON de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi