1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. BetCombo, opțiunea care face diferența în Bundesliga în weekend

BetCombo, opțiunea care face diferența în Bundesliga în weekend

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-05-20 14:05:12

image BetCombo, opțiunea care face diferența în Bundesliga în weekend

Prima etapă de la revenirea Bundesligii a fost una cum nu se poate mai bună, iar golurile multe marcate și victoriile clare obținute de Bayern Munchen (2-0 cu Union Berlin) și Borussia Dortmund (4-0 cu Schalke 04) i-au ajutat din plin pe pariorii Betano. Vedeta s-a numit opțiunea BetCombo, cea care a adus câștiguri impresionante în etapa a 26-a și care se anunță un punct de atracție și pentru etapa a 27-a.

În condițiile în care RB Leipzig - Freiburg 1-1 a fost singurul rezultat surprinzător al etapei, ploaia de goluri (Dortmund - Schalke 4-0, Hoffenheim - Hertha 0-3, Eintracht - Gladbach 1-3 sau Koln - Mainz 2-2) a generat sute de bilete câștigătoare pe platforma noastră, majoritatea venind prin combinarea opțiunilor "peste 0,5 goluri în prima repriză, ambele echipe marchează, peste 2,5 goluri, ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri" pentru același meci. Au ajutat din plin succesul clar al lui Dortmund (cotă 1.61), golurile marcate de Haaland (cotă 1.55) și Lewandowski (1.30), care i-au ajutat pe utilizatorii Betano să-și completeze biletele cu ajutorul BetCombo.

Și etapa a 27-a promite spectacol

Runda cu numărul 27 începe vineri, pe 22 mai, cu derby-ul orașului Berlin, Hertha - Union, și se termină duminică, 24 mai, cu FC Koln - Dusseldorf. Capul de afiș este Moenchengladbach - Leverkusen, un adevărat derby de clasament, dar Bayern - Frankfurt și Wolfsburg - Dortmund vor atrage și ele atenția. Pe Betano, pe lângă streaming video pentru fiecare meci, cote cu marjă zero și mii de pariuri pentru fiecare partidă în parte, te poți bucura și de pariuri speciale exclusiv pentru etapa a 27-a și poți alege cote de până la 150. Nu uita nici de BetCombo, pentru că mai multe pariuri câștigătoare pe același meci îți pot aduce câștiguri fromoase!

Ce este BetCombo

Disponibilă pentru piețele de pariere de dinainte de meci, doar pentru fotbal, BetCombo îți permite să combini mai multe tipuri de pariuri din același meci pe același bilet de pariere. De exemplu, poți adăuga pe același bilet pariuri precum "ambele echipe marchează", "gazdele câștigă", "over 2,5 goluri" și "peste 8,5 cornere" pentru meciul Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt.

Pentru a-ți face un pariu cu BetCombo, va trebui să alegi întâi evenimentul pe care vrei să pariezi. Apoi selectezi opțiunea BetCombo, aflată în partea superioară a meciului, pentru a filtra pariurile ce pot fi combinate.

Poți alege de la 2 până la 7 piețe de pariere pentru a le adăuga pe același bilet și a crea un pariu multiplu.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX