1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de mobil la echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc!

Betano a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de mobil la echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-30 12:22:33

image Betano a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de mobil la echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc!

Betano a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de mobil la echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc!

24 octombrie 2019 a devenit o zi marcantă în istoria Betano.ro! Produsul nostru a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de mobil pentru jocuri de noroc, înalta distincție internațională fiindu-i acordată la EGR Operator Awards 2019, echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc online.

În Grosvenor House din Londra a avut loc cea mai importantă întrunire anuală a caselor de pariuri din întreaga lume (peste 800 de profesioniști din cadrul a 100 de companii de top), sinonimă cu acordarea Premiilor Oscar în industria jocurilor de noroc online. Iar EGR Operator Awards a însemnat pentru Stoiximan / Betano un prim mare premiu internațional, la categoria cea mai bună platformă mobilă, dar și alte două nominalizări (cel mai bun producător mobil pe partea de sport și angajatorul anului).

Provocarea de a concura de la egal la egal cu cele mai importante nume din domeniu a fost una cu adevărat importantă pentru Stoiximan / Betano, o companie tânără, în dezvoltare, care a reușit să se ridice în scurt timp la nivelul înalt setat în industria jocurilor de noroc online. Intrarea pe lista nominalizaților a fost un prim succes, dar am mers și mai departe. Și am câștigat! Nu doar o distincție importantă, ci un premiu care ne face să vrem să devenim mai buni pe zi ce trece și să oferim clienților noștri o experiență cu adevărat completă.

"Câștigarea premiului pentru cea mai bună platformă de mobil în 2019 ne-a făcut foarte mândri și fericiți. E o altă bornă în călătoria noastră și dovedește că Stoiximan / Betano este una dintre companiile GameTech europene care crește cel mai repede, dar, de asemenea, primește și recunoștință la nivel internațional. Această distincție nu ar fi fost posibilă fără dedicația și spiritul de echipă al oamenilor pe care vreau să-i felicit pentru această reușită. Calitatea companiilor pe care le-am întrecut vorbește de la sine despre echipa noastră. Acest premiu ne va face să muncim și mai tare de acum înainte și să așteptăm un viitor plin de provocări și alte succese!", a declarat George Daskalakis, partener fondator și CEO Stoiximan / Betano.

Dezvoltarea continuă este un obiectiv principal pentru Betano, iar premiul pentru cel mai bun operator mobil de jocuri de noroc online o demonstrează din plin!

Încă nu ai cont pe Betano? Jocul începe acum și pentru tine! Aici, tu îți faci jocul!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX