1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano Night Show revine cu un episod special de Ziua Femeii!

Betano Night Show revine cu un episod special de Ziua Femeii!

victorpartan
victorpartan

2023-03-09 18:00:00

image Betano Night Show revine cu un episod special de Ziua Femeii!

Roșu sau negru? Par sau impar? La Ruleta Betano, distracția live îți este asigurată! Prelungim Ziua Femeii și pe 9 martie, când Betano Night Show revine cu un episod special.

Distrează-te în secțiunea live a cazinoului Betano și primește Jetoane de Aur

Regina Distracției și Regina Junglei te așteaptă de la 21:00, să trăiești distracția și emoția jocului live, într-un nou episod din seria UNICĂ în România pentru jocurile de Casino Live, unde câștigi Jetoane de Aur fără depunere și fără rulaj!

Anisia Gafton a acceptat provocarea Betano și este noul invitat al Ramonei Olaru. Tu ești pregătit? Urmărește show-ul live pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Betano România. Distrează-te la masa de Ruletă Betano și profită de Jetoanele de Aur care te așteaptă direct în cont, de la 21:00!

De ce să urmărești show-ul live?

Anisia Gafton va trece prin cele mai amuzante provocări, îi vei putea adresa cele mai arzătoare curiozități și vei putea juca la aceeași masă cu vedetele tale preferate! În plus, te bucuri de Jetoane de Aur fără depunere și fără rulaj și trăiești emoția numerelor norocoase la Ruletă.

Sărbătorește Ziua Femeii și astăzi, pentru că Betano Night Show revine! 

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX