1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. BETANO devine partenerul principal al turneului de e-Sport Counter-Strike GO. Cum arată cotele pentru Betano Masters

BETANO devine partenerul principal al turneului de e-Sport Counter-Strike GO. Cum arată cotele pentru Betano Masters

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-24 10:40:00

image BETANO devine partenerul principal al turneului de e-Sport Counter-Strike GO. Cum arată cotele pentru Betano Masters

Betano.com, unul dintre cei mai dinamici operatori europeni de pariuri sportive și cazinou online, și GameOne Esports, cel mai mare organizator de evenimente sportive electronice din România, anunță oficial parteneriatul pentru turneul BETANO Masters de Counter-Strike: Global Offensive pentru amatorii de eSports din România. Parteneriatul marchează o premieră în scena sporturilor românești, întrucât BETANO devine prima companie din industrie care investește în dezvoltarea sporturilor electronice.

În turneu participă cea mai bună echipă de e-Sports din România, Nexus Gaming, alături de alte nume importante LF ORG sau Reckless. Toate jocurile din turneu vor fi transmise live pe canalul de YouTube al lui Werty, cel mai bun comentator profesionist de CS:GO din România.

NEXUS GAMING, FAVORIȚI LA CÂȘTIGAREA TURNEULUI MASTERS! CUM ARATĂ COTELE LA PARIURI SPORTIVE ONLINE


Prima ediție a turneului BETANO Masters va oferi campionilor premii în valoare de 3000 de euro

Prima ediție a turneului național BETANO Masters a programat două etape. Pentru a ajunge în faza finală a turneului, echipele formate din cinci jucători au trecut printr-o etapă de calificări online deschise, în sistemul de ligi FACEIT, desfășurate în perioada 12-15 aprilie 2020.

Calificările s-au desfășurat în sistem bracket bO1 (best of one), până au rămas două echipe. Fiecare dintre cele opt echipe calificate va avea ocazia de a concura în play-off-ul final, care se va juca pe două zile - pe 24 aprilie, meciurile din sferturile de finală bO3 (best of three - cel mai bun din trei) fară lower bracket, iar pe 26 aprilie, semifinalele și finala, în sistem bracket bO3. Titlul de Campioni Betano Masters va reveni echipei câștigătoare, alături de premiul în valoare de 1.500 de euro. Echipa de pe locul doi va primi 1.000 de euro, în timp ce locurile trei și patru vor primi câte 250 de euro.

 


Tabloul de concurs Betano Masters 2020

„Ne bucurăm că am semnat cu GameOne Esports un parteneriat pentru un proiect care surprinde pasiunea și dedicarea noastră comună pentru mediul digital și sport. Ne adaptăm constant la contextul social și ne dorim să ne continuăm misiunea de a susține o gamă cât mai largă de sporturi, atât tradiționale, cât și electronice. Ambele necesită multă pregătire, dedicare și performanță”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

„Acest turneu reprezintă o oportunitate pentru toate echipele pasionate de Counter:Strike din România. BETANO, prin acest parteneriat, susține întreaga scenă națională de e-Sports, aducându-ne, astfel, cu un pas mai aproape de nivelul pe care ni-l dorim.  Suntem convinși că acesta este doar începutul unei colaborări frumoase și sperăm că vom lucra împreună și pentru dezvoltarea unor evenimente mari mari”, a declarat Mihai Neda, CEO GameOne Esports.

BETANO s-a alăturat turneului de Counter-Strike: Global Offensive ca urmare a inițiativei brandului de a sponsoriza sporturile electronice, oferind șansa tuturor românilor pasionați de acest joc să participe în competiție, în etapa de calificări, și de a se număra, ulterior, printre câștigători. BETANO este și partenerul principal al Campionatului Național Digital pe Circuit, care are opt etape desfășurate săptămânal.


Despre BETANO.com

BETANO.com este parte a unuia dintre cei mai dinamici operatori europeni de jocuri de noroc online, care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri și cazinou online completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă variată de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou și cazinou live. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi și a le oferi o experiență online plăcută.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online cu sediul în Malta, care operează legal în Grecia și Cipru sub brandul Stoiximan, iar în România, Germania și Portugalia, sub brandul internațional Betano.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul

NEXUS GAMING, FAVORIȚI LA CÂȘTIGAREA TURNEULUI MASTERS! CUM ARATĂ COTELE LA PARIURI SPORTIVE ONLINE

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX