1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano Master: 25.000RON puși în joc pentru Lazio vs Fiorentina

Betano Master: 25.000RON puși în joc pentru Lazio vs Fiorentina

victorpartan
victorpartan

2021-10-27 21:00:00

image Betano Master: 25.000RON puși în joc pentru Lazio vs Fiorentina

Concursul de pronosticuri cu participare gratuită Betano Master continuă. După ce în runda precedentă doi utilizatori au câștigat câte 7.500RON în pariuri gratuite pentru că au răspuns corect la întrebările despre meciul CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe, operatorul a pregătit un fond de premiere de 25.000RON pentru următorul meci: Lazio vs Fiorentina, din Serie A.

Intră gratuit în concursul Betano Master și intră în cursa pentru premiile de mii de lei

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga o parte din bani, în pariuri gratuite, este să intri pe link-urile speciale din acest articol și să te înscrii gratuit pe site sau în aplicație, apoi să trimiți predicțiile tale pentru cele trei întrebări: “Cine va câștiga meciul?”, “Câte goluri se vor marca în meci?” și “Cine va fi primul marcator?”.

Participanții care răspund corect la toate cele 3 întrebări vor împărți fondul de premiere este în valoare de 15.000 RON sub formă de Free Bet-uri. Participanții care răspund corect la 2 întrebări din cele 3 împart fondul de premiere este în valoare de 10.000 RON sub formă de Free Bet-uri.

De asemenea, poți participa deja la ediția de weekend, trimițând scorurile corecte pentru meciurile Leicester vs Arsenal, Union Berlin vs Bayern Munchen, Tottenham vs Manchester United, Flamengo RJ vs Atletico MG, AS Roma vs AC Milan și Real Sociedad vs Athletic Bilbao. Dacă dai 4 răspunsuri corecte, primești un Free Bet în valoare de 150RON, 5 răspunsuri corecte îți aduc un Free Bet în valoare de 2.500RON, iar 6 răspunsuri corecte înseamnă 100.000RON cash.

Intră gratuit în concursul Betano Master și intră în cursa pentru premiile de mii de lei

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX