1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano lansează BetFriends, noua funcție pentru a-ți ridica jocul la un alt nivel!

Betano lansează BetFriends, noua funcție pentru a-ți ridica jocul la un alt nivel!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-09-23 23:35:12

image Betano lansează BetFriends, noua funcție pentru a-ți ridica jocul la un alt nivel!

Știm cu toții că succesele se simt altfel atunci când te bucuri de ele alături de prietenii tăi. Acum puteți celebra împreună victoriile cu noua experiență BetFriends din platforma Betano!

Înscrie-te acum în platforma Betano, pe site sau în aplicație, disponibilă în Google Play sau AppStore, găsește secțiunea BetFriends în contul tău și invită-ți prietenii în gașca ta de pariori!

 

Fii cel mai bun parior din grup! Arată-le prietenilor tăi cât de bine pariezi

Nu mai trebuie să le spui prietenilor tăi în fiecare zi că vei paria pe o echipă sau alta. Cu BetFriends poți urmări ceea ce pariază toți prietenii tăi. Distribuie doar ceea ce dorești, iar suma pariată este întotdeauna ascunsă. BetFriends de la Betano poate fi accesat ușor de pe orice device, apăsând butonul “BetFriends” din secțiunea Contul Meu. Vei beneficia automat de o nouă caracteristică în care poți vedea biletele prietenilor, dar și ei pe ale tale. Așadar, este momentul tău să le arăți că ești cel mai bun parior din grup!

 

Inspiră-te din biletele prietenilor tăi

Orice parior adevărat a trecut prin momente mai grele din pricina inspirației și cunoaște valoarea unui bilet jucat în compania celor cu care împarte aceeași pasiune. Cu BetFriends, ești anunțat de fiecare dată despre pariurile plasate de cei din lista ta și mai mult decât atât, în momentele când ai rămas fără idei, poți adăuga pronosticurile lor pe biletul tău pentru a vă putea bucura împreună de victorii și bilete verzi!

 

Cum poți intra pe BetFriends?

Simplu, direct din platforma Betano, disponibilă pe orice device.

  1. Conectează-te și găsește secțiunea BetFriends în contul tău;
  2. Copiază link-ul pe care îl vei găsi și trimite-l prietenilor tăi prin Facebook, Instagram, Whatsapp, Viber sau orice altă aplicație pe care o preferi;
  3. Asta e tot! După ce prietenul tău îți acceptă invitația, îl vei putea vedea pe lista ta de prieteni și vei primi notificări despre pariurile pe care le plasează.
  4. Poți alege dacă vrei ca pronosticurile tale să fie vizibile pentru toți prietenii de pe BetFriends sau lista de prieteni apropiați. Mai mult, poți chiar să îți ascunzi pronosticurile pentru anumiți prieteni, dacă nu vrei să-ți dezvălui secretele.

 

Începe weekend-ul! Cea mai bună ocazie să-ți confirmi statutul de parior

Ca în fiecare weekend, fotbalul se trăiește la Cote Maxime pe Betano cu Streaming LIVE, BetCombo (LIVE și pre-meci), Cote cu Marjă 0%, peste 1.500 de opțiuni de pariere pe meci și retrageri în maximum 3 ore! Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A și Campionatul României îți aduc multe meciuri, multe variante pentru bilete și mai multe șanse să te afirmi în grupul tău de prieteni de pe BetFriends.

Spune-le prietenilor tăi despre BetFriends și transformați-vă împreună pasiunea pentru sport în bilete verzi și câștiguri mari pe Betano

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX