1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano i-a provocat pe Dan Badea și Șerban Copoț la Ruletă!

Betano i-a provocat pe Dan Badea și Șerban Copoț la Ruletă!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-09-24 09:09:42

image Betano i-a provocat pe Dan Badea și Șerban Copoț la Ruletă!

O nouă ediție a unicului eveniment de live casino din România, “Ruleta Celebrităților”, organizat de Betano, are loc joi, 24 septembrie, începând cu ora 21:00! Ediția cu numărul trei a sesiunii live îi aduce la Ruleta Exclusivă Betano pe Dan Badea și Șerban Copoț, doi dintre cei mai carismatici oameni de televiziune din România.

Cei care au dat lovitura de start au fost moderatorii emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani” după ce au acceptat Provocarea Betano la începutul lunii iulie. Surprinși că nu trebuie să meargă tot drumul până în Vegas, cei doi au jucat o partidă amicală, mărturisind că aceasta a fost prima lor experiență la ruletă, iar faptul că s-a întâmplat online a făcut-o și mai specială.

Chiar dacă nu a câștigat partida, fiind învins de colegul său, Răzvan Simion, Dani Oțil a fost plăcut impresionat de experiența avută la Ruleta Exclusivă Betano, astfel că a provocat la joc perechea formată din Dan Capatos și Andrei Sebastian Filcea (“Flick”). Cei doi s-au întâlnit online, în Cazinoul Live Betano, la începutul lunii august, unde experiența din Vegas a prezentatorului Xtra Night Show și-a spus cuvântul.

Pentru că pe Betano jocul începe acum și nu se termină niciodată, vino joi la Ruleta Exclusivă Betano din secțiunea Cazinou Live a platformei pentru a te distra alături de Dan Badea și Șerban Copoț la masă și vei primi Jetoane Gratuite! Dar asta nu e tot, pentru că fiecare săptămână e plină de noi surprize: de la Numărul Norocos în fiecare zi de marți la Ruletă, la oferta de joi, în care primești banii înapoi la mesele Evolution, și la cele din weekend, când Jetoanele de Aur își fac apariția la Blackjack (sâmbătă) și Ruletă (duminică)!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX