1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano devine partenerul principal al Ligii Naționale de Golf! Ciprian Marica va da lovitura de start în prima etapă

Betano devine partenerul principal al Ligii Naționale de Golf! Ciprian Marica va da lovitura de start în prima etapă

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-04-22 16:39:30

image Betano devine partenerul principal al Ligii Naționale de Golf! Ciprian Marica va da lovitura de start în prima etapă

Betano, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform Galei Premiilor EGR 2019, continuă să investească în dezvoltarea sportului la nivel național și devine partenerul principal al primului sezon din Liga Națională de Golf, sub egida Federației Române de Golf.

 

Model american, adoptat în premieră în România

Liga Națională de Golf Betano marchează o premieră pentru sporturile din România, fiind primul circuit interconectat organizat la nivel național, pe mai multe terenuri, cu patru etape și o finală, model similar cu cel folosit în Statele Unite ale Americii pentru Cupa FedEx - cea mai cunoscută competiție la nivel mondial. În cele patru etape se vor regăsi Cupa României, respectiv Campionatul Național, evenimente ce se desfășoară de-a lungul unui weekend și unde nume importante din golful românesc, precum Daniela Sima, Mugur Mihăescu, Călin Păcurar sau Adrian Sasu, își vor face apariția pe iarbă.

O altă premieră pentru România va fi reprezentată și de difuzarea în direct a competițiilor oficiale pe pagina de Facebook a Ligii Naționale de Golf Betano. În fapt, primul turneu transmis live a fost unul amical, Cupa Five’s on the Green, organizat la Izvor de Golf, loc unde va avea loc și startul primului sezon din istoria Ligii Naționale.

 

Ciprian Marica, prezent la etapa inaugurală

Runda de deschidere a Ligii Naționale de Golf Betano va avea loc în acest weekend, la Izvor de Golf, unde își vor face apariția multe nume interesante pentru golful românesc și nu numai. Ciprian Marica, fost internațional român și actual ambasador Betano, sprijină inițiativele brandului de promovare a excelenței în sport și își va face debutul în lumea golfului. Acesta va fi asistat de către Mugur Mihăescu, un jucător important din angrenajul acestui sport în România

Pariază acum pe evenimentele sportive din oferta acestei case de pariuri online!

 

Cupa României va avea loc pe cel mai tehnic teren din țară, iar Campionatul Național pe cel mai cunoscut teren natural

A doua etapă din Liga Națională de Golf Betano și, în același timp, Cupa României, va fi organizată la SunGarden Golf Club, cel mai tehnic teren de golf din România, cunoscut pentru green-urile sale impecabile. În runda următoare va avea loc Campionatul Național, iar jucătorii se vor prezenta la Golf Club Paul Tomiță. De acest loc se leagă istoria și tradiția acestui sport în România, fiind, totodată, unul dintre singurele terenuri de golf naturale din lume, unde nu au fost folosite utilaje industriale pentru amenajare.

 

Theodora Golf Club, gazda ultimelor două etape din Liga Națională de Golf Betano

Cel mai mare teren de golf din România, Theodora Golf Club, găzduiește runda cu numărul 4, precum și Marea Finală a Ligii Naționale de Golf Betano. Ultimul act al competiției va avea la start 72 de jucători, număr compus din primii trei clasați ai fiecărei categorii de handicap. Lupta pentru titlul de campion din aceste două zile se va da până la ultimele găuri, unde vor avea loc, cel mai probabil, și schimbări masive în clasamentul final.

 

AM.Golf, prima platformă din România dedicată Golfului

AM.Golf este un proiect privat dezvoltat de către Adrian Satmarel, un antreprenor român, jucător activ al Ligii Naționale de Golf Betano. Toate detaliile despre circuite, informațiile despre participanți și scorurile sunt oferite prin intermediul acesteia. Mai mult, AM.Golf este singura platformă de profil care reunește nu mai puțin de 5.000 de jucători din România și Bulgaria, urmând ca acestora să li se alăture, în curând, cei din Ungaria și Ucraina.

 

Betano sprijină în continuare sportul la nivel național

În România, Betano investește constant în susținerea sportului și a sportivilor de performanță. În prima ligă de fotbal a României, Betano este partenerul principal al Universității Craiova și partener oficial al FCSB. La lupte libere, este partener oficial al celei mai bune luptătoare din România, Alina Vuc, care va fi prezentă și la Tokyo. Marian Drăgulescu, Gianina Beleagă și Ioana Cozmiuc întregesc “lotul Betano” alături de Alina. 

Totodată, Betano susține Campionatul Național de Raliuri din poziția de partener principal al Federației Române de Automobilism Sportiv. Mai mult, Simone Tempestini, multiplul campion național absolut la raliuri, a devenit recent ambasador al brandului. Nu în ultimul rând, Betano a devenit partenerul principal al celei mai bune echipe românești de CS:GO, Nexus Gaming. În Grecia, sub brandul Stoiximan, compania sponsorizează cluburile de fotbal Olympiacos FC, PAOK FC, Liga de Baschet Stoiximan, alături de numeroși atleți de elită. Portofoliul de sponsorizări ale grupului cuprinde și echipele de fotbal Apollon Limassol FC și Pafos FC, din Cipru, cluburile sportive SC Braga și CS Maritimo, din Portugalia, precum și Clubul Atletico Mineiro, din Brazilia.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX