1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano, cea mai diversificată ofertă de pariere din România pentru Europeanul de Fotbal

Betano, cea mai diversificată ofertă de pariere din România pentru Europeanul de Fotbal

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-06-11 15:04:45

image Betano, cea mai diversificată ofertă de pariere din România pentru Europeanul de Fotbal

Fie că vei paria pentru prima oară la European, fie că deja îți place adrenalina sportului și cunoști distracția unui pariu de fotbal, Betano îți oferă pe durata turneului final opțiuni pe care nu le găsești în altă parte. Totul, dublat de o aplicație premiată, pe care totul merge extrem de rapid și fără să se blocheze vreodată.

Numărul de peste 2020 de pariuri pentru fiecare meci în timpul Europeanului spune deja totul. Bonusurile unice de pe durata turneului vorbesc și ele de la sine, unde mai poți câștiga premii zilnice fără să depui și să retragi câștigurile provenite din bonusuri (free bet la  sport sau rotiri gratuite la casino) fără condiții de rulaj?

Am putea să ne oprim aici, însă vom merge în detaliu. Oferta Betano pentru European este mondială.

De la faimosul 1X2 pe care îl joacă oricine, fie că este începător sau nu, lucrurile cresc. Pariurile pentru fiecare meci sunt disponibile cu cel puțin una sau două zile înainte de fluierul de start.

 

SuperLive

Pentru fiecare meci există SuperLive, opțiunea de pariere live pe intervale foarte scurte de timp, care te ajută să trăiești meciul extrem de dinamic. SuperLive) împinge conceptul de pariuri pe intervale (de obicei 10 sau 15 minute) mult mai departe.

Pariuri pe jucători

Urmează cea mai bogată ofertă pentru pariurile legate de jucători, împărțita în cadrul meciurilor în: "Jucători" & "Speciale jucători". Câteva categorii de pariere notabile: Omul meciului, Jucătorul să înscrie mai multe goluri decât echipa adversa, Pariuri pe cartonașe jucători, Total șuturi, pase de gol, șuturi pe poartă, deposedări pentru jucători din ambele echipe. Iar lista merge mai departe până la 2020.

Cote maxime

Nu uita de cotele cu Marjă 0% ale Betano, conceptul introdus în premieră pe piața locală, în 2015. Meciurile cu cote maxime le găsești marcate pe site cu „Marjă 0%” și îți aduc doar ție un câștig maxim, fără profit pentru casa de pariuri care le oferă.

Pariuri Speciale

  1. Câștigător competiție – extrem de căutat acest pariu. Toți îl au, dar cu ce vine Betano în plus. Sunt pariurile derivate din aceasta, și care se regăsesc sub categoria "Câștigători Speciale". Printre acestea avem pariuri ca Șansă Dubla - Câștigător, dar și varianta "Nu va câștiga" pentru favoritele principale ale competiției.
  2. Pariuri speciale pentru fiecare grupă.
  3. Pariuri speciale pentru o selecție foarte mare de jucatori.  Aici, pe lângă pariurile populare precum Cel mai bun pasator sau Golgheterul competiției, există pariuri pentru Golgheteri in turneu pentru marile echipe din Europa: Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Chelsea, Inter Milano, Juventus Torino, Liverpool, Manchester City, Manchester United.
  4. Golgheter în turneu pentru principalele campionate naționale de club din Europa: Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga.
  5. Totaluri turneu
  6. Speciale – ies în evidență ofertele legate de Recorduri, aflate in partea de jos a paginii, precum "Stadionul cu cea mai mare medie de goluri pe meci din competiție", "Arbitrul finalei", "Echipa de club cu cele mai multe goluri marcate in turneu";
  7. Pariuri speciale pe etapă - pentru fiecare din cele 3 etape din faza grupelor (12 meciuri pentru fiecare), precum și pentru fiecare zi cu mai mult de 2 meciuri programate

Nu găsești un pariu? Cere-l!

Betano oferă opțiunea "Cere un Pariu", una populară, Cere aici ce pariu dorești și nu găsești pe site, de la diverse combinații atât pentru pariuri din meciuri, cât și pentru pariurile pe termen lung. Zilnic echipa Betano, în principal traderii – persoanele specializate care creează cotele pentru site -  răspunde și încearcă să ofere ceea ce tu dorești.

Extra pariuri pe fiecare meci

În afară de tipurile de pariuri clasice, Betano âți oferă pentru fiecare partidă variante precum:

Statistici pentru fiecare echipă

Și asta nu e este tot. Poți ține totul sub control cu modulul de statistici pentru întregul meci, dar si pentru fiecare echipă.

Așadar, ce mai aștepți?

Intră în lumea Betano și simte-te bine la European. Nu uita, pariurile înseamnă distracție, iar Betano o oferă din plin.

Pariază acum pe Campionatul European de Fotbal 2020!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX