1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano Avantaj poate fi utilizat acum împreună cu Mega Cote, doar pe Liga 1!

Betano Avantaj poate fi utilizat acum împreună cu Mega Cote, doar pe Liga 1!

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-19 10:56:57

image Betano Avantaj poate fi utilizat acum împreună cu Mega Cote, doar pe Liga 1!

Veste bună pentru userii Betano! La cererea acestora, de acum inainte Betano Avantaj (promoția de 2:0 la fotbal), se poate aplica și pentru pariurile plasate cu Mega Cote, la meciurile din Liga 1!

Pentru cei care nu știu, Betano Avantaj este promoția prin care, dacă ai pariat pre-meci pe victoria unei echipe și aceasta conduce cu 2:0, pariul este dat câștigător indiferent de rezultatul final al meciului!

Mega Cotele sunt cote 1X2 mărite cu aproximativ 8% față de cotele normale 1X2. Mega Cotele sunt disponibile zilnic pe o selecție de meciuri de fotbal mai importante din oferta Betano, inclusiv cele de Liga 1.

Până acum cele două oferte nu puteau fi folosite împreună, dar acum această restricție a fost ridicată cu ocazia reînceperii Ligii 1! Totuși nu uitați, excepția se aplică doar pentru meciurile din campionatul României.

Deschide cont și pariază la Betano pe Liga 1!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX