1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano anunță parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

Betano anunță parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-03-01 09:35:43

image Betano anunță parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, anunță oficial sponsorizarea unuia dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Bulgaria de-a lungul istoriei, FC Lokomotiv Sofia. Startul parteneriatului a fost dat în derby-ul cu CSKA din 13 februarie 2022, când tricourile Feroviarilor au purtat pentru prima dată sigla Betano.

Parteneriatul dintre Betano și FC Lokomotiv Sofia a fost încheiat pe o perioadă de trei ani și marchează intrarea oficială a brandului Betano pe cea mai nouă piață din regiune. Pe lângă Bulgaria, brandurile Betano și Stoiximan, deținute de grupul Kaizen Gaming, operează în alte șapte țări din Europa și America de Sud.

Lokomotiv completează lista cluburilor de fotbal sponsorizate la nivel de grup, care îi include pe cei Trei Granzi portughezi - Sporting, Benfica, Porto -, campioana en titre a Braziliei, Atlético Mineiro, Olympiacos F.C. din Grecia, echipele FCSB și Universitatea Craiova din România, Club Universidad de Chile și altele.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Lokomotiv Sofia, un club de fotbal cu o istorie îndelungată și cu o echipă foarte puternică în prezent. Așteptăm cu nerăbdare să celebrăm victoriile echipei și realizarea cu succes a proiectelor sociale pe care le vom desfășura împreună. Parteneriatul evidențiază angajamentul Betano de a se dezvolta pe piața bulgară și vine în completarea misiunii companiei de a susține sportul de performanță și comunitățile din care facem parte, a declarat Tsvetin Yordanov, Kaizen Gaming, Country Manager  Betano Bulgaria.

„Sunt mândru că Lokomotiv Sofia este primul club bulgar sponsorizat de o companie cu renume internațional. Pentru mine, FC Lokomotiv Sofia nu este doar un club, ci o misiune. De aceea, Betano reprezintă mai mult decât un sponsor principal, este un partener stabil, alături de care sunt convins că ne vom atinge cu succes obiectivele de dezvoltare, pe termen lung, a declarat Ivan Vassilev, proprietarul Lokomotiv Sofia.
***

Despre BETANO

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, leader pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, partenerul oficial al Ligii Nationale de Golf BETANO, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind și partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în opt țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia, Bulgaria, Brazilia și Chile, prin brandul internațional BETANO. Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

Joacă acum la această casă de pariuri online cu un pachet atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX