1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Una caldă și alta rece. Admiral și Betano au luat decizii diferite în ceea ce privește taxa pe depuneri de 2%

Una caldă și alta rece. Admiral și Betano au luat decizii diferite în ceea ce privește taxa pe depuneri de 2%

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-09-03 14:40:50

image Una caldă și alta rece. Admiral și Betano au luat decizii diferite în ceea ce privește taxa pe depuneri de 2%

Deși au trecut 8 luni de când a fost introdusă taxa pe depuneri de 2%, unele case de pariuri online încă nu s-au hotărât dacă să o suporte din buzunarul propriu sau să o paseze pariorilor.  O decizie în acest sens au luat în ultimele zile două din agențiile importante din România – Betano.ro și Admiral.ro.

Din păcate Betano a decis ca taxa de 2% să revină jucătorilor, decizia fiind implementată astăzi, 3 septembrie. Asta înseamnă că la fiecare 100RON depuși, 98RON vor intra pe contul de pariuri, iar 2RON vor fi opriți pentru plata taxei.

De partea cealaltă, cei de la Admiral.ro au decis să puncteze un pic la capitolul imagine, anunțând public că taxa va fi suportată de ei. Deci depui 100RON și primești tot 100RON pe cont.

Până acum, din rândul operatorilor importanți, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Stanleybet, Netbet și Betano au pasat pariorilor taxa de 2%, în timp ce Fortuna și Admiral o suportă ei. Pentru mai multe detalii despre această taxă poți accesa ACEST ARTICOL, iar dacă vrei să vezi ce alte taxe și impozite sunt aplicate la pariuri online recomand ACEST ARTICOL.

Deschide cont și joacă la Betano cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX