Betano.com a obținut licența permanentă în România

5,5k 0

Casa de pariuri online Betano.com a obținut luni, 30 ianuarie 2017, licența permanentă de operare pe teritoriul României.

Betano (vezi aici site-ul oficial) a îndeplinit toate criteriile legale și a primit acceptul din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Astfel, Betano.com deține Licența de Gradul I (L1170664W000663) și poate opera de acum înainte timp de 10 ani (până pe 31.01.2027) pe teritoriul României, până la data de 31 ianuarie 2027. Noua licență o continuă pe cea provizorie de la 1 februarie 2017, astfel că nu este necesară vreo pauză în activitatea de pariere.

Insert video

Betano.com dorește pe această cale să îi asigure pe toți membrii săi că își pot desfășura mai departe activitatea de pariere în condiții 100% legale, ca și până acum, folosind platformele de pariuri sportive și cazinou.

După aproximativ un an de zile pe piața din România, operând inițial conform legii cu o licență temporară, Betano.com s-a întărit și a crescut permanent în rândul publicului din România, devenind într-un timp foarte scurt una dintre destinațiile favorite ale pariorilor români. Pentru acest lucru mulțumește tuturor pentru încredere în serviciile sale și vă așteaptă mai departe pe site.

Cu sute de tipuri de pariuri pe meci, plăți în 24 de ore, ofertă bogată de streaming live, cote cu Marjă 0%, suport pentru clienți instantaneu, cashout, miza înapoi la 0-0, platformă de navigare ultrarapidă, pariuri speciale, acces de pe toate dispozitivele mobile (inclusiv aplicații dedicate de iOS și curând de Android) și grijă permanentă pentru membrii săi, Betano.com a redefinit și va continua să redefinească piața pariurilor sportive din România.

Deschide cont acum la Betano - ai bonus 100% până la 200 RON!

Autor

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi