Betano pune la bătaie 10 tricouri cu Dan Nistor!

632 0

Betano.ro, sponsor oficial al echipei Universitatea Craiova, vine cu un nou concurs, de data aceasta pe pagina oficială de Facebook. Sunt puse în joc zece tricouri cu Dan Nistor, așa că dacă ești fan al Craiovei, sau îți place de fotbalist de pe vremea în care era la Dinamo, CFR sau Pandurii, acum ai șansa de a câștiga un tricou cu acesta!


Cum particip la concurs?

  1. Accesează postarea concursului de pe pagina de Facebook Betano
  2. Completează formularul de participare la concurs și răspunde corect la întrebarea „Ce fotbalist este idolul lui Dan Nistor?”
  3. Apoi intri automat în tragerea la sorți! Concursul se încheie joi!

 

Cu ce alte concursuri vine Betano în această perioadă?

Vă reamintim că în play-off-ul sezonului 2019 / 2020 din Liga 1, Betano în parteneriat cu PariuriX pun la bătaie câte 2 bilete duble pentru fiecare meci jucat acasă de FCSB & Craiova. Mai mult decât atât, odată pe lună oferim și 10 bilete la SKYBOX (lojă) pe Arena Națională, la unul din meciurile FCSB-ului! Pentru mai multe informații despre acest concurs vă invităm să accesați ACEST LINK.

Iar dacă nu ai deja un cont la Betano, poți beneficia și de un pachet special de bun venit: 100% până la 500RON + până la 500 FREESPINS. Oferta este exclusivă prin link-urile PariuriX! Află mai multe!

Deschide cont și încasează 100% până la 500RON + până la 500 de FREESPINS!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi