1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Bătaie Tom Cruise vs Justin Bieber! Iată pe cine „mizează” bookmakerii

Bătaie Tom Cruise vs Justin Bieber! Iată pe cine „mizează” bookmakerii

victorpartan
victorpartan

2019-07-02 12:17:26

image Bătaie Tom Cruise vs Justin Bieber! Iată pe cine „mizează” bookmakerii

Dana White, președintele UFC, a făcut zilele trecute o dezvăluire „bombă”: a fost sunată pentru a organiza o bătaie între Tom Cruise și Justin Bieber. „E adevărat, oricât de nebunesc ar suna, e adevărat. Eram acasă și am vorbit cu doi oameni importanți la telefon. Mi-au spus că cei doi vor să se bată. Le-am spus că e incredibil. Aștept să mă sune din nou pentru detalii”, a spus White, pentru MMA Junkie.

Pariază pe câștigătorul luptei dintre Tom Cruise și Justin Bieber

Cel care a aruncat mânușa a fost Justin Bieber, care l-a abordat pe Cruise pe rețelele sociale. Iată ce au putut citi 106 milioane de urmăritori: „Vreau să îl provoc pe Tom Cruise la o luptă în Octagon. Tom, dacă nu accepți această provocare, ești un fricos”. Cântărețul a bătut apoi în retragere când a fost sunat de jurnaliști: „Nu era ceva serios, glumeam, probabil că Tom m-ar snopi în bătaie”. Totuși, ce s-a vrut să fie o glumă s-a transformat într-un eveniment media de proporții. Toată lumea așteaptă lupta. Deja se pun pariuri pe câștigător. Unibet.ro a afișat cote:

Cotele îi pot determina pe unii să ridice sprânceana, pentru că Tom Cruise are 56 de ani, iar Justin Bieber numai 25. Totuși, să nu uităm că Tom a jucat în numeroase filme de acțiune, pentru care s-a pregătit atât fizic, cât și tehnic, învățând să se bată. Ari Emanuel, co-CEO al companiei care deține UFC, a anunțat că va avea loc o gală grandioasă la Octagon și că el va paria pe Tom Cruise, pentru că actorul este într-o formă fizică incredibilă. 

Conor McGregor s-a oferit să fie maestru de ceremonii, iar cei doi au și primit numele de luptători: Justin „The Kid” Bieber și Tom „The Missile” Cruise.

Pariază pe câștigătorul luptei dintre Tom Cruise și Justin Bieber

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX