Bătaie Tom Cruise vs Justin Bieber! Iată pe cine „mizează” bookmakerii

771 0

Dana White, președintele UFC, a făcut zilele trecute o dezvăluire „bombă”: a fost sunată pentru a organiza o bătaie între Tom Cruise și Justin Bieber. „E adevărat, oricât de nebunesc ar suna, e adevărat. Eram acasă și am vorbit cu doi oameni importanți la telefon. Mi-au spus că cei doi vor să se bată. Le-am spus că e incredibil. Aștept să mă sune din nou pentru detalii”, a spus White, pentru MMA Junkie.

Pariază pe câștigătorul luptei dintre Tom Cruise și Justin Bieber

Cel care a aruncat mânușa a fost Justin Bieber, care l-a abordat pe Cruise pe rețelele sociale. Iată ce au putut citi 106 milioane de urmăritori: „Vreau să îl provoc pe Tom Cruise la o luptă în Octagon. Tom, dacă nu accepți această provocare, ești un fricos”. Cântărețul a bătut apoi în retragere când a fost sunat de jurnaliști: „Nu era ceva serios, glumeam, probabil că Tom m-ar snopi în bătaie”. Totuși, ce s-a vrut să fie o glumă s-a transformat într-un eveniment media de proporții. Toată lumea așteaptă lupta. Deja se pun pariuri pe câștigător. Unibet.ro a afișat cote:

Cotele îi pot determina pe unii să ridice sprânceana, pentru că Tom Cruise are 56 de ani, iar Justin Bieber numai 25. Totuși, să nu uităm că Tom a jucat în numeroase filme de acțiune, pentru care s-a pregătit atât fizic, cât și tehnic, învățând să se bată. Ari Emanuel, co-CEO al companiei care deține UFC, a anunțat că va avea loc o gală grandioasă la Octagon și că el va paria pe Tom Cruise, pentru că actorul este într-o formă fizică incredibilă. 

Conor McGregor s-a oferit să fie maestru de ceremonii, iar cei doi au și primit numele de luptători: Justin „The Kid” Bieber și Tom „The Missile” Cruise.

Pariază pe câștigătorul luptei dintre Tom Cruise și Justin Bieber

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi