1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Au apărut cotele pentru etapa a 3-a de la Raliul Sibiului

Au apărut cotele pentru etapa a 3-a de la Raliul Sibiului

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-08-12 15:21:16

image Au apărut cotele pentru etapa a 3-a de la Raliul Sibiului

Betano, sponsorul oficial al Campionatului Național de Raliuri 2020, a venit deja cu cote pentru etapa a 3-a de la Raliul Sibiului, care va avea loc pe 14-15 August.

Cu această ocazie Betano vine cu ceva nou cu care nu a venit în rundele precedente. După cum se poate observa în imaginea de mai jos, agenția oferă cote pentru toate cele 9 probe speciale ale acestei etape, dar și pentru clasamentul general de etapă.

Desigur, vor fi disponibile și cotele pentru clasare în primii 3, primii 6 și primii 10 la Clasamentul General de etapă (Clasamentul Open), aceste tipuri de pariuri fiind foarte dorite la orice cursă de motorsport.

De la oră la oră, se vor adăuga atât cotele pentru câștigarea fiecărei clase în parte, cât și dueluri între participanți. Anticipăm că vor exista minim 350 de opțiuni de pariere, de 10 ori mai multe decât la etapele anterioare.

Așa că dacă ești fan al sporturilor cu motor, ai toate motivele să fii ochii pe Raliul Sibiului și pe oferta Betano care va fi actualizată și îmbunătățită constant.

Pariază acum pe etapa a 3-a din Raliul Sibiului 2020 cu un super pachet de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX