1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cotă 4.00 pentru o nouă aroganță a lui Zlatan Ibrahimovic

Cotă 4.00 pentru o nouă aroganță a lui Zlatan Ibrahimovic

victorpartan
victorpartan

2020-04-21 22:20:17

image Cotă 4.00 pentru o nouă aroganță a lui Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) s-a antrenat în această primăvară cu Hammarby. „Ibra” este și acționar acolo. În noiembrie 2019, el a cumpărat 25% din acțiuni, considerând că Hammarby are potențialul să devină cel mai important club din Suedia.

Pariază dacă Zlatan Ibrahimovic va semna cu Hammarby până pe 12 august

Decizia de a se pregăti cu gruparea din Stockholm a alimentat zvonurile că vedeta, în prezent sub contract cu AC Milan, va face o nouă aroganță și își va continua cariera de jucător în țara natală. De altfel, Unibet.ro oferă cota 4.00 pentru un pariu pe legitimarea lui Zlatan la Hammarby, până la data de 12 august 2020.

„Nu știu dacă Zlatan a luat vreo decizie. Nu cred că nu o face publică. Cred că nici măcar el nu știe ce vrea să facă în continuare”, a declarat președintele Richard Von Yxkull. La rândul său, directorul sportiv a declarat pentru presa locală: „Să nu speculăm. Este distractiv că se antrenează. E un câștig atât pentru noi, cât și pentru AC Milan”.

Ibrahimovic are contract cu AC Milan până la data de 30 iunie, iar FIFA nu permite, deocamdată, prelungirea contractelor scadente. În cazul în care Serie A se va relua din luna iulie, așa cum este preconizat, cariera sub tricoul „diavolului milanez” este ca și încheiată. Totuși, sâmbătă, Gazzetta dello Sport a scris că AC Milan își cheamă jucătorii la antrenamente. Se poate întâmpla orice!

Pariază dacă Zlatan Ibrahimovic va semna cu Hammarby până pe 12 august

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX