1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Alimentele donate de PariuriX pentu copiii de la Valea Screzii au ajuns la destinație

Alimentele donate de PariuriX pentu copiii de la Valea Screzii au ajuns la destinație

Andrei_Daniel
Andrei_Daniel

2018-12-17 18:00:20

image Alimentele donate de PariuriX pentu copiii de la Valea Screzii au ajuns la destinație

PariuriX s-a raliat campaniei „Stele pentru îngeri”, campanie organizată de gruparea Old Boys 1947 CSA Steaua, și a cumpărat alimente pentru copiii din așezământul de la Valea Screzii (județul Prahova). 427 de copii orfani locuiesc aici, datorită părintelui Tănase, care face minuni ani de an pentru aceștia, reușind să le asigure casă, masă și educație.

Au fost foarte mulți cei care au donat, așa că TIR-ul pus la dispoziție de principalul organizator, Horia Enache, s-a umplut! Pe o ploaie mocănească, voluntarii care au ajuns la Valea Screzii cu mașinile personale au descăract alimentele și hăinuțele pentru copilași, care au avut parte în aceeași zi (duminică) și de Serbarea de Moș Crăciun, Old Boys 1947 CSA Steaua oferind și 427 de pungi cu dulciuri pentru cei 427 de copii cazați aici!

Depozitul de la Valea Screzii s-a umplut cu făină, ulei, orez, zahăr, mălai, fructe, lapte, paste și biscuiți, așa că micuții sunt în siguranță în această iarnă.

La acțiune a participat și colegul nostru de la PariuriX Florin Caramavrov, care a rămas impresionat de cele văzute acolo: „Excepționali oamenii din galeria CSA Steaua, dumnezeiesc ce face părintele Tănase. Le mulțumesc băieților de la Old Boys că mi-au dat șansa să fiu alături de ei și alături de copii. Sper să merg în fiecare an, ba chiar de câteva ori pe an, pentru că acești copii au nevoie de ajutorul nostru”.

„Vă mulțumesc în numele copiilor. Nu e ușor pentru noi, dar, datorită unor oameni ca voi, reușim să-i ținem pe copii aici”, a spus părintele Tănase, care a primit și el un cadou din partea fanilor, un tricou al echipei de fotbal a CSA Steaua inscripționat cu numele său și cu numărul care reprezintă borna depășită a numărului de copii care primesc ajutor în acest așezământ.

Horia Enache, șeful grupării „Old Boys 1947 CSA Steaua” și sufletul acțiunii impresionante, a postat pe pagina sa de facebook: „Pe o vreme rece și ploioasă, într-o zonă uitată de lume, unde Părintele Tănase face minune după minune, am reușit să finalizăm cu succes această unică și imensă campanie non-fundație din România! Vă mulțumesc tuturor celor implicați și mă înclin cu deosebit respect în fața voastră!”

Mă concentrez pe pariurile live, în special pe pariurile pe goluri în prima repriză la cote foarte mari, de la 3 în sus, pentru că în ele găsesc valoare, ca urmare și mizele sunt relative reduse. Campionatele preferate sunt cele în care media de goluri este una mare, gen Germania, Olanda, Italia, Spania, dar doar pentru anumite echipe. De asemenea, risc și în competițiile intercluburi precum Champ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX