1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Alegeri locale 2020: cotele la pariuri indică o luptă strânsă pentru Primăria Capitalei

Alegeri locale 2020: cotele la pariuri indică o luptă strânsă pentru Primăria Capitalei

victorpartan
victorpartan

2020-09-26 00:36:20

image Alegeri locale 2020: cotele la pariuri indică o luptă strânsă pentru Primăria Capitalei

La data de 27 septembrie, românii sunt chemați la urne pentru a-i vota pe cei care vor conduce administrația locală în următorii patru ani. Cea mai mediatizată luptă se dă pentru Primăria Capitalei. Este o luptă echlibrată, potrivit cotelor afișate de agențiile de pariuri sportive. Mai sunt, însă, și alte primării în care disputele sunt cel puțin la fel de interesante și importante pentru cetățenii din comunitățile locale. În același timp, în unele sectoare ale Bucureștiului și în unele orașe, scrutinul pare a fi o simplă formalitate. Alegerile se desfășoară într-un singur tur.

Pariază pe câștigătorii din alegerile locale 2020

Bătălia pentru București

Potrivit cotelor oferite de Superbet.ro, Primăria Capitalei va fi condusă în anii următori fie de Gabriela Firea, actualul edil, fie de Nicușor Dan. Pe locul al treilea în topul favoriților este fostul primar general Traian Băsescu, dar la distanță mare de primii doi. Candidează și actorul Florin Călinescu, însă fără șanse de a fi ales.

La Sectorul 1, Clotilde Armand este poziționată mai bine în sondaje decât primarul în funcție, Daniel Tudorache. Un raport oarecum similar al cotelor mai este consemnat la sectoarele 5 (Daniel Florea vs Cristian Băcanu) și 6 (Ciprian Ciucu vs Gabriel Mutu).

Ionuț Negoiță (Sectorul 3) și Daniel Băluță (Sectorul 4) nu par a avea probleme în obținerea unui nou mandat. Șanse mari să fie ales le are și Dan Cristian Popescu (Sectorul 2).

Emil Boc, precum CFR Cluj

Ca și CFR, care cucerește campionat după campionat la fotbal, Emil Boc este gata să își treacă în palmares un nou „titlu” de primar al Clujului. O cotă similară are și Olguța Vasilescu, în lupta pentru primăria Craiovei. Un alt oraș mare, aceeași poveste: Mihai Chirică nu are contracandidat la Iași, conform cotelor de la pariuri. 

La Timișoara, Nicolae Robu este favorit clar să câștige un nou mandat. O dispută cât de cât mai echilibrată se dă pentru primăria Constanței, cu Decebal Făgădău în pole-position.

Indiferent de ce ne spun aceste cote, fiecare vot contează. 

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX