1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Al doilea jackpot de milioane dat pe NetBet în 2023!

Al doilea jackpot de milioane dat pe NetBet în 2023!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-04-24 13:57:14

image Al doilea jackpot de milioane dat pe NetBet în 2023!

Jackpotul EGT de inimă neagră s-a declanșat pentru a doua oară în acest an pe NetBet!

De data aceasta, Magda, o jucătoare din București, a reușit să câștige 3.146.772,39 lei în a treia zi de Paști. În 18 aprilie aceasta juca o sesiune de Royal Secrets, când pe ecran i-a apărut secvența Jackpot Cards.

În mai puțin de un minut a devenit milionară, iar acum își poate cumpăra o casă cu o grădină de vis. „Am crezut că este o eroare și tot așteptam să se întâmple ceva, să îmi spună că nu e real”, își amintește Magda.

„Îmi place să merg la pescuit și să cultiv roșii. În primul rând îmi doresc o casă a mea”. Iar altor jucători care vor să o urmeze le transmite „să fie cumpătați, să nu joace mai mult decât își permit”.

În ianuarie 2023, o altă jucătoare, Lavinia, a câștigat peste 4,7 milioane de lei, cel mai mare premiu acordat la sloturile EGT pe NetBet.

Joacă și tu la Netbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX