1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Ai încă două șanse să câștigi premii de mii de lei cu Trivia de Fotbal Live, noul concept Betano!

Ai încă două șanse să câștigi premii de mii de lei cu Trivia de Fotbal Live, noul concept Betano!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-27 16:48:07

image Ai încă două șanse să câștigi premii de mii de lei cu Trivia de Fotbal Live, noul concept Betano!

Luni și marți, de la ora 20:30, te așteptăm din nou cu premii de mii de lei la Trivia de Fotbal Live, cel mai noi concept lansat de Betano, operatorul desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, echivalentul Oscarurilor în lumea jocurilor de noroc!

În lipsa fotbalului, a atmosferei de pe stadioane, utilizatorii Betano au avut șansa de a lua contactul cu Sportul Rege în primele două ediții ale Trivia de Fotbal Live. S-a lăsat cu răspunsuri corecte, sute de participanți și premii în valoare totală de mii de lei. Luni și marți, repetăm experiența și promitem aceleași rezultate bune!

Utilizatorii Betano au știut care a fost ultimul turneu final din cariera lui Zinedine Zidane, de unde l-a transferat FC Barcelona pe Gică Hagi, unde joacă acum Sergiu Hanca sau anul despărțirii lui Iker Casillas de Real Madrid. Nu au ratat nici golurile marcate din penalty de Lăcătuș și Balint în finala CCE din 1986, stadionul Fiorentinei nu le-a pus probleme și, astfel, s-au numărat printre câștigători (14 la ediția de luni, șase la cea de marți), unii dintre ai alegându-se cu premii de peste 800 de lei.


Câștigă premii cu Trivia de Fotbal Live pe Betano

De aceea te invităm în secțiunea Cazinou Live a platformei Betano, acolo unde vei avea ocazia să te întreci de la egal la egal cu alți utilizatori ai platformei noastre. Fie că ești client mai vechi, fie că ai un cont nou deschis cu această ocazie, nu există nicio restricție de participare: nu trebuie să mizezi la jocurile din Cazinoul Live, nu trebuie să ai bani în cont, ci doar să te prezinți luni (27 aprilie) și marți (28 aprilie) la ora 20:30 la masa dedicată Triviei de Fotbal Live pentru a răspunde întrebărilor și a câștiga premii zilnice în valoare de mii de lei sub formă de Jetoane de Aur.

Masa specială de Trivia o găsești în Cazinoul Live, la secțiunea Jocuri de Masă (pentru utilizatorii desktop și mobil) sau la secțiunea Blackjack (pentru utilizatorii aplicației Betano).

 

Cum poți câștiga premiile de mii de lei:

  • Intră în contul tău Betano și accesează luni și marți, de la ora 20:30, secțiunea Cazinou Live a platformei Betano.
  • Masa de Trivia de Fotbal Live e disponibilă cu jumătate de oră. La ea nu se va desfășura niciun joc de Blackjack sau Ruletă.
  • Important: trebuie să intri la masă până la 20:30, pentru că participarea nu va mai fi permisă de la 20:31.
  • Luni și marți va trebui să răspunzi corect la un set de zece întrebări, ordonate crescător după gradul de dificultate.
  • Fiecare întrebare va avea trei variante de răspuns și doar un răspuns corect.
  • Câștigător va fi declarat utilizatorul Betano care răspunde corect la cele zece întrebări. În cazul mai multor câștigători, aceștia vor împărți premiul aferent zilei.
  • Dacă într-o zi nu va exista niciun câștigător, premiul va fi reportat pentru ziua următoare.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX