1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Agențiile de pariuri știu cine iese campioană. CFR e istorie!

Agențiile de pariuri știu cine iese campioană. CFR e istorie!

victorpartan
victorpartan

2023-05-09 10:08:43

image Agențiile de pariuri știu cine iese campioană. CFR e istorie!

Potrivit cotelor antepost oferite de agențiile de pariuri online, Farul Constanța are aproximativ 84% șanse (cotă 1.20) să câștige SuperLiga României în acest moment, în timp ce campioana ultimelor cinci ediții, CFR Cluj, mai are 0,1% motive să spere la un nou titlu (cotă 1000.00). 

Pariază pe câștigătoarea SuperLigii României 2022-2023

În urma etapei a 7-a din Play-off-ul campionatului României, au rămas numai două echipe în lupta pentru locul 1. Farul a învins-o pe Rapid cu un neverosimil 7-2 și a făcut 46 de puncte, FCSB (3-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe) a rămas la trei puncte în urmă, iar campioana en-titre, CFR Cluj, s-a pierdut pe drum. După 1-1 cu Universitatea Craiova, echipa antrenată de Dan Petrescu este acum la 7 puncte în urma liderului și ar fi pierdere de timp să mai vorbim despre șansele ei teoretice.

Farul este prima favorită să se impună în acest sezon, dar surprinde cota antepost foarte mică, luând în considerare faptul că sunt numai trei puncte diferență între primul și al doilea loc. 

Calculele se simplifică, întrucât mai sunt numai trei meciuri de jucat, printre care și confruntarea directă de la Ovidiu. Pe lângă derby-ul cu FCSB, „rechinii” au două partide foarte complicate, în deplasare cu Universitatea Craiova și cu CFR Cluj, echipe motivate și ele de lupta pentru locul 3. De cealaltă parte, elevii lui Elias Charalambous mai au două jocuri acasă, cu CFR Cluj și cu Rapid.

La egalitate de puncte are prioritate Farul, pentru că nu a beneficiat de rotunjirea punctelor. Există următoarele scenarii: 

  • Farul este campioană dacă o bate pe FCSB, indiferent de celelalte rezultate;
  • Dacă întâlnirea de la Ovidiu se încheie la egalitate, atunci FCSB trebuie să câștige celelalte partide, iar Farul să ia cel mult un punct din șase;
  • Dacă FCSB se impune la Ovidiu, atunci mai are nevoie de un punct în plus față de Farul pentru a ieși campioană.

Cotele antepost pot avea o singură interpretare: bookmakerii sunt aproape siguri că FCSB nu are forță să câștige pe terenul contracandidatei la titlu.

Pariază pe câștigătoarea SuperLigii României 2022-2023

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX