1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Agenda sportivă - reîncepe fotbalul! 16 ligi se reiau sigur între 8 mai și 21 iunie!

Agenda sportivă - reîncepe fotbalul! 16 ligi se reiau sigur între 8 mai și 21 iunie!

Caramavrov
Caramavrov

2020-05-08 13:22:54

image Agenda sportivă - reîncepe fotbalul! 16 ligi se reiau sigur între 8 mai și 21 iunie!

Reîncepe fotbalul! UEFA a transmis că toate campionatele din Europa trebuie să comunice echipele calificate în cupele europene până la data de 20 iulie. A fost anunțul care a dat un imbold federațiilor naționale, în discuțiile despre reluarea competițiilor domestice. 

Au fost și țări care au decis să pună stop sezonului: Franța, Olanda, Belgia, Chile și Argentina. A fost considerată finală configurația pe care o avea clasamentul în momentul în care s-a întrerupt competiția. 

Din fericire, în mai multe țări s-a decis că sportul rege trebuie reluat și chiar s-au stabilit date certe. În altele, urmează să se hotărască zilele în care vor începe competițiile. În multe părți s-au reluat antrenamentele sau urmează ca acestea să reînceapă în viitorul apropiat. Înainte să intre în programul de pregătire, toți sportivii sunt testați medical.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020

Pe ce campionate se poate paria în weekend?

În weekend-ul 8-10 mai se poate paria pe meciuri din: Coreea de Sud (K League 1 și K League 2), Belarus (Vysshaya Liga, Pershaya Liga, Division 2 – grupele A și B, liga rezerve, campionatul feminin), Insulele Feroe, Nicaragua (returul finalei dintre Managua și Esteli), Taiwan (Liga I, campionatul feminin), Turkmenistan (Liga I, campionatul de tineret). De asemenea, sunt câteva meciuri amicale între echipe din Suedia.

În Coreea de Sud și Insulele Feroe se joacă partidele din runda inaugurală a sezonului. Competiția din țara asiatică va fi foarte interesantă, cu Jeonbuk Motors având cota 2.30 să termine sezonul pe primul loc, la Unibet.ro. Principalele contracandidate sunt Ulsan Hyundai (cotă 3.75) și FC Seoul (cota 4.00).

În luna aprilie s-au jucat și meciuri din Tadjikistan, însă fotbalul din această țară a luat o pauză pe perioadă nedeterminată.

 

Unde pariem pe campionatele care revin?

Unibet 100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON
NetBet pariu fără risc 100% până la 500RON
Superbet până la 500RON EXTRA

 

Cele 5 mari ligi: doar Bundesliga are o dată certă de restart

Dintre cele mai importante cinci ligi europene, doar Bundesliga are o dată certă de reluare a competiției: 15 mai. Bayern Munchen are cota 1.25 să câștige un nou titlu de campioană, pe Betano.ro. Următoarele două favorite sunt Borussia Dortmund (cota 6.00) și Leipzig (cota 10.00).

În Anglia, Spania și Italia, federațiile pun la puncte protocoalele cu autoritățile, prin care garantează siguranța tuturor celor implicați în evenimentul sportiv.

Cel mai probabil, campionatele din Anglia și în Italia vor reîncepe la mijlocul lunii iunie, dar nu se cunoaște cu exactitate data. Cristiano Ronaldo s-a întors deja la Torino pentru a-și relua pregătirea alături de Daniele Rugani și Paulo Dybala, vindecați. Potrivit AS, LaLiga se va relua pe 12 iunie.

sportpictures

Reprezentanții LaLiga au transmis autorităților că vor exista pierderi de 1,09 miliarde de euro dacă nu se va relua competiția din Spania.

Așa cum am scris, în Franța s-a pus capăt sezonului, iar PSG a fost declarată campioană.

 

Când și unde se reiau competițiile interne

Cluburile din Liga I au voie să înceapă antrenamentele începând cu 15 mai. Cel mai probabil, campionatul se va relua pe 5 iunie. S-a vehiculat și data de 12 iunie, dacă până pe 5 nu vor fi puse toate lucrurile la puncte. 

Cei mai operabili sunt vecinii din nord-vest. Pe 23 mai, în Ungaria se vor juca două meciuri de Cupă și unul de campionat. Urmează cehii, croații, portughezii și, posibil, sârbii. Federația de la Belgrad a anunțat că face eforturi să dea startul pe 30 mai. Dacă nu, fluierul arbitrului se va auzi din nou la începutul lunii iunie.

 

Agenda sportivă - ligile care încep cu siguranță în perioada 8 mai - 21 iunie

Dată de restart Țară                     
8 mai Coreea de Sud
9 mai Insulele Feroe
15 mai Germania
23 mai Ungaria
25 mai Cehia
30 mai restart în Cupa Croației
30 mai Portugalia
30 mai Serbia
31 mai Polonia
2 iunie Austria
5 iunie Slovenia
6 iunie Grecia
8 iunie Bulgaria
8 iunie Elveția
11 iunie Spania
12 iunie Turcia
13 iunie România
14 iunie Anglia
14 iunie Suedia
16 iunie Norvegia
21 iunie Rusia

Chinezii au bătut în retragere, europenii au luat decizii

Deși anunțau cu surle și trâmbițe că vor relua Superliga pe 18 aprilie, chinezii s-au răzgândit și nu știu nici acum cu siguranță când vor avea din nou fotbal pe stadioane. 

În Irlanda, cluburile au vrut să joace din iunie, dar Guvernul a răspuns că acest lucru nu este posibil înainte de 20 iulie. 

Și scandinavii se mai gândesc. În acest zile, în Danemarca, Norvegia și Finlanda se poartă discuții decisive. Nu este exclus ca restartul să se dea în iunie, dar în acest moment nu se știe nimic sigur.

În Japonia, singurul lucru cert este că grupările au pierderi de milioane de euro din cauza pauzei forțate. Federația a anunțat că va ajusta bonusurile financiare, dar nu și când se va relua fotbalul. E posibil ca sezonul să se încheie anul viitor.

Spre deosebire de fotbaliștii din Italia, care își doresc să se întoarcă pe teren cât mai repede, jucătorii din Brazilia refuză să mai evolueze, deși li s-au tăiat salariile cu 30% în această perioadă.

Patru echipe din Major Soccer League au început antrenamentele, dar nu au voie mai mult de 8 jucători la fiecare sesiune de pregătire. Nu se știe când se va da startul oficial.

Fotbalul dă semne importante de viață, sperăm ca în iunie să vedem cât mai multe meciuri!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX