1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Află câștigătorii Premiilor Better Collective 2023!

Află câștigătorii Premiilor Better Collective 2023!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-10-20 15:26:02

image Află câștigătorii Premiilor Better Collective 2023!

A venit momentul să aflăm câștigătorii Premiilor Caselor de Pariuri Online Românești 2023!  Ca în fiecare an, Better Collective a organizat gala Bookmaker Awards, acolo unde au fost desemnate cele mai bune case de pariuri online din România!

Timp de 12 luni PariuriX a adunat și a analizat date despre performanța caselor de pariuri din România, într-o varietate de categorii. Acestea au fost determinate după cercetări de piață extinse, cum ar fi sondaje în rândul pariorilor pentru a identifica parametrii relevanți pe care jucătorii din România îi iau în considerare atunci când decid la ce casă de pariuri online să joace.

Acum vă putem dezvălui  rezultatele obținute din urma colectării datelor, fiind prezentate astfel cele mai performante case de pariuri de pe piața locală. Scopul premiilor este acela de a ajuta pariorii online din România să aleagă mai ușor casa de pariuri la care să joace, deoarece astfel vor ști care este cea mai bună agenție în funcție de o anumită categorie de servicii.

Marea câștigătoare a galei a fost Betano cu 3 premii, printre care și cel mai prestigios, și anume cel de ”Cea mai bună casă de pariuri din România

Superbet se poate mândri și ea cu un premiu râvnit de toți operatorii, acela de cea mai bună casă de pariuri din perspectiva jucătorilor, rezultatul fiind bazat strict pe un sondaj de opinie la care ați putut participa la începutul anului.

În cele ce urmează, puteți consulta lista completă de câștigători, dar și lista cu agențiile care au prins lista restrânsă a nominalizaților!

Cele mai bune cote din fotbal - Efbet
Urmăritori - Casa Pariurilor, Efortuna, Unibet, Superbet

Cele mai bune cote din tenis - Efbet
Urmăritori - Winner, Stanleybet, Superbet, 888

Cea mai diversificată ofertă de pariere - Betano
Urmăritori - Winmasters, Maxbet, Efbet, Netbet

Cel mai bun serviciu de relații clienți - Betano
Urmăritori - Unibet, Winmasters, Efbet, Superbet

Cele mai bune metode de plată - Stanleybet
Urmăritori - Betano, Superbet, Betfair, 888

Cea mai bună experiență pentru utilizatori - Unibet
Urmăritori - Betano, Superbet, Efortuna, Casa Pariurilor

Cel mai bun bonus de bun venit - Efortuna
Urmăritori - Efbet, Pokerstars, Netbet, Mozzartbet

Cea mai bună casă de pariuri din România - Betano
Urmăritori - Efbet, Superbet, Efortuna, Unibet

Cea mai bună casă de pariuri din România - alegerea jucătorilor - Superbet
Urmăritori - Betano, Casa Pariurilor, Las Vegas, Unibet

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX