Acțiunea continuă la Betano și în perioadă de criză! Peste 200 de evenimente LIVE azi, 16 martie!

416 0

Deși majoritatea evenimentelor sportive au fost anulate din cauza situației cauzate de Virusul Corona, încă sunt meciuri de fotbal, dar și din alte sporturi pe care putem paria luni, 16 martie. Betano, una din cele mai bune case de pariuri online din România, oferă astăzi pariuri live pe 218 evenimente sportive, dintre care 79 de meciuri de fotbal! Pariază acum!

Cele mai importante meciuri pe care putem paria astăzi sunt Antalyaspor AC - Sivasspor (ora 19:00) din Turcia Super Lig, și Tambov - Samara Kryliya Sovetov (ora 18:30) din Rusia Premier League. La ambele meciuri vei găsi pariuri pe cornere, cartonașe, handicapuri asiatice și speciale jucători.

La noapte se joacă și două partide din Copa de la Superliga Argentina (Lanus - Argentinos Jrs și Rosario - Colon), dar și o partidă din Chile Primera Division (O'Higgins - Antofagast).

În cazul în care actualele evenimente sportive nu prea te încântă, trebuie să știi că Betano oferă și pariuri virtuale pe fotbal, baschet, tenis, curse de ogari, câini, ciclism și speedway. La fotbal virtual, pe lângă echipe fictive, își fac loc și cei de la Universitatea Craiova și FCSB, echipe sponsorizate de Betano.

Deschide cont acum și joacă cu un bonus atractiv de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi