1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Acțiunea continuă la Betano și vineri, 20 martie, cu meciuri de fotbal, baschet și sute de opțiuni de pariere!

Acțiunea continuă la Betano și vineri, 20 martie, cu meciuri de fotbal, baschet și sute de opțiuni de pariere!

victorpartan
victorpartan

2020-03-19 21:22:42

image Acțiunea continuă la Betano și vineri, 20 martie, cu meciuri de fotbal, baschet și sute de opțiuni de pariere!

Sportul nu se oprește, indiferent de circumstanțe. Betano.ro, una din cele mai bune case de pariuri online din România, are în ofertă, pe 20 martie, evenimente din fotbal, meciuri în exclusivitate din baschet clasic și baschet 3x3, evenimente din șah, eSports și sporturi virtuale.

În Australia se joacă două meciuri de fotbal, fără spectatori: Central Coast Mariners vs Melbourne City (ora 08.30, +275 de opțiuni de pariere) și Brisbane Roar vs United Jets (ora 10:30, + 272 opțiuni de pariere). Sunt două partide (cu public) și în prima ligă din Belarus: Dinamo Brest vs Smolevichi (ora 17:00, +114 opțiuni de pariere) și Dinamo Minsk vs Rukh Brest (ora 19:00, +115 opțiuni de pariere).

Operatorul amintit oferă și 9 evenimente din baschet (Rusia și Taiwan), meciuri de baschet 3x3 din Liga Pro în exclusivitate, plus ligile inferioare din Rusia dezvoltate (9 linii handicap, 9 linii Total Puncte).

Se poate paria și pe șah, fie pe meciuri, fie pe câștigătorul competiției Turneul Candidaților.

Desigur, nu lipsesc pariuriurile virtuale pe fotbal (cu Universitatea Craiova și FCSB între echipele participante), baschet, tenis, curse de ogari, câini, ciclism și speedway. 

Deschide cont acum și joacă cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX