888LIVE Local București începe azi! Premii de 150.000 de euro, doar în Main Event

2019-05-13 12:15:19 1,1k 0

888LIVE Local București ia startul astăzi, în noua locație a clubului Poker Room din Piața Alba Iulia. În perioada 13 mai - 19 mai vom putea juca la 12 turnee, din care cel mai important este Main Eventul. Cu un buy-in de 550€, se poate câștiga o bună parte din cei 150.000€ garantați.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Capitala României devine pentru o săptămână punctul central al pokerului în Europa de Est prin intermediul 888poker. 7 side-eventuri și o mulțime de jocuri de cash vor acompania turneele importante. Marea miză pentru toți grinderii e, ca de obicei, Main Eventul. Jucătorii au avut ocazia în ultima lună să se califice la evenimentul central pe internet, pe platforma 888poker, dar pot încă să ajungă în turneu cu o sumă mult mai mică. Până la startul acestuia, pe 15 mai, vor fi disponibii patru sateliți live către Main Event. Aceștia vor costa 70€ și vor oferi celor mai buni și inspirați jucători tichetul de intrare de 550€.

Trebuie spus că există turnee pentru toate buzunarele. Side-eventurile programate vor avea buyin-uri începând de la 60€, iar mesele de cash vor fi disponibile non-stop, cu intrări în funcție de bugetul fiecăruia.

Festivalul de poker se va termina duminică, 19 mai, cu masa finală din Main Event. Campionul circuitului va pleca acasă, alături de trofeu, cu un premiu de aproximativ 30.000€.

Cei care vor fi prezenți încă de astăzi, 13 mai, la Poker Room-ul din Piața Alba Iulia vor putea juca în Opening Event. Este un turneu cu două zile de start și un buy-in de 170€. Tot azi, de la ora 21:00 se va desfășura primul satelit de 70€ către Main Event. El oferă nu mai puțin de 10 locuri garantate la evenimentul central.

 

STRUCTURA MAIN EVENTULUI

  • Buy-in: 550€;
  • Posibilitate de re-entry: da;
  • Fise de start: 30.000;
  • Particularități: Shot-clock și big blind ante;
  • 4 flligturi: 15, 16 și 17 mai. Ultima zi e rezervată zilelor 1C și 1D Turbo.

Evenimentul se anunță un succes, mulți jucători din străinătate confirmându-și deja prezența. Se anticipează că se va depăși fără mari probleme garanția de 150.000 de euro destinată Main Eventului.

PROGRAMUL 888POKER LIVE BUCUREȘTI

DESPRE PLATFORMA ONLINE 888POKER

888poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize care de care mai variate, cât și turnee sit&go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin, și începi un joc nou imediat fără a mai aștepta după ceilalți jucători.

 ALTE FACILITĂȚI OFERITE DE 888POKER

888poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte etc. Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888poker în special.