1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. 70 de echipaje iau startul la etapa a doua din CNR Betano

70 de echipaje iau startul la etapa a doua din CNR Betano

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-07-17 14:02:46

image 70 de echipaje iau startul la etapa a doua din CNR Betano

Campionatul Național de Raliuri Betano promite din nou spectacol pe șoselele din România! Cele 70 de echipaje înscrise pentru Raliul Harghitei și Brașovului turează motoarele alături de Betano în acest weekend!

Simone Tempestini este din nou marele favorit al etapei, după ce s-a impus și anul trecut atât în Harghita, cât și în Brașov. Cele cinci victorii consecutive în Brașov și cele două din Harghita duc echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu în pole position în cursa pentru trofeu. Cotele îi confirmă statutul de lider, urmat de Dan Gîrtofan, Alexandru Pițigoi și Bogdan Marișca.

Dublul campion național absolut, Bogdan Marișca, va fi prezent la startul din Drumul Poienii după ce a absentat în etapa de deschidere a Campionatului Național de Raliuri din Argeș.

În etapa inaugurală de la CNR Betano 2020, Simone Tempestini și copilotul său, Sergiu Itu, au câștigat pentru al doilea an consecutiv Raliul Argeșului, reușind să se impună în 5 din cele 6 probe speciale ale rundei. Locul secund a fost ocupat de echipajul format din Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, iar podiumul a fost completat de Alexandru Pițigoi, revenit după aproape două decenii pe traseul din Argeș, alături de Anton Avram.

CELE MAI TARI MOMENTE DE LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE RALIURI SUNT PE CANALUL DE YOUTUBE

Raliul Harghitei și Brașovului va avea un total de 11 probe speciale, 4 în Brașov și 7 în Harghita și se va desfășura pe asfalt pe o lungime totală de 397 km, dintre care 112 pe probe speciale.

Betano a pregătit o ofertă de top pentru Raliul Harghitei și Brașovului, cu pariuri pe câștigătorul etapei, pariuri speciale pe locurile din clasament, câștigătorii fiecărei clase, dueluri head-2-head și chiar pe clasa vehiculelor istorice; fiind, în total, peste 200 de pariuri disponibile! Susține-ți favoriții și accelerează alături de Betano cu cea mai rapidă aplicație de mobil, numită și la „Oscarurile” jocurilor de noroc „Cea mai bună platformă mobilă din lume” în anul 2019.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX