1. Home »
  2. Opinii »
  3. Vizită supriză la o agenție de pariuri sportive din satul Cândești, ce am găsit acolo?

Vizită supriză la o agenție de pariuri sportive din satul Cândești, ce am găsit acolo?

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-07-18 11:09:00

image Vizită supriză la o agenție de pariuri sportive din satul Cândești, ce am găsit acolo?

Fiind o zi frumoasă de duminică, am plecat de dimineață cu câțiva prieteni la iarbă verde, fără a avea gânduri profesionale și fără a mă gândi la scrierea vreunui articol în acea zi. Plecând din Buzău cu destinația Măgura, nu am putut să nu observ într-un sat numit Cândești pe strada principală o ”falnică” agenție de pariuri Smart Bet, construită desigur la parterul unei case.

Curios să văd cum este atmosfera printr-un astfel de local, am făcut o oprire neprogramată. Din agenție tocmai ieșeau doi domni bine trecuți atât de prima tinerețe, cât și de starea în care puteau merge în linie dreaptă fără a o lua pe arătură, dacă înțelegi ce vreau să spun. Încă era dimineață, dar se vedea cu ochiul liber că au început ”în forță” ziua. Probabil cei doi se simțeau inspirați după câteva păhărele, motiv pentru care au zis să își încerce norocul la pariuri; spun asta pentru că atunci când am ajuns în dreptul lor se observa cu ochiul liber teancul de bilete care mai că stătea să iasă din buzunar.

Deschide cont și joacă la pariuri online cu un super pachet de bun venit!

candesti-1.png

Am intrat în agenție, unde un alt domn era așezat la masă consultând oferta sportivă, iar două persoane, probabil soț și soție, își încercau norocul la păcănele. Poate că nu par așa apropiați din poză ținând cont că au preferat să fie separați de un aparat (poate și din cauza găurii din podea), dar am auzit-o pe doamnă când a plecat spunând ”te aștept acasă, mă duc să pregătesc mâncarea la copii”. Sper că nu din banii câștigați la păcănele, nu de alta dar nu le-a dat mare brânză aparatul.

Localul arăta destul de bine per total, era spațios și în mare parte bine îngrijit, asta dacă sărim peste partea în care anumite bucăți de gresie mai aveau un pic și săreau din podea. Nu te incomoda prea mult acest lucru, atâta timp cât nu stăteai la aparatul de ”păcănele” din mijloc și nu aveai proasta inspirație de a te mișca cu scaunul în direcția greșită.

candesti-2.png

Am plecat de acolo cu următorul gând: există o casă de pariuri într-un sat fără străzi asfaltate (exceptând strada centrală care este drum național) și fără alte modalități de divertisment, poate cu excepția câtorva birturi. Dar se poate și mai rău; de exemplu în Brăila sunt foarte multe sate fără gaze, apă curentă sau canalizare care au măcar câte o casă de pariuri, unele chiar și două. De ce? Foarte simplu: pentru că este profitabil.

Mulți din cei care frecventează astfel de localuri au avut parte de o educație precară la viața lor, nu au acces sau nu știu de existența resurselor puse la dispoziție de Pariurix și de alte site-uri de profil. Iar aici mă refer la articole, unelte, strategii de pariuri sau forumuri de discuții ce au rolul de a veni în ajutorul pariorilor și de a îi ajuta să scoată maximul din pariurile lor.

O casă de pariuri rurală a ajuns să fie mai profitabilă decât una de la oraș unde piața deja e saturată, unde există pariori mai educați, și unde sunt mulți cei care aleg pariurile online. La sate sunt șanse mai mari să vezi persoane amețite de alcool care vor să dea lovitura vieții și cupluri care își joacă banii la aparate în timp ce copiii îi așteaptă flămânzi acasă. Aceasta este realitatea în care trăim și motivul pentru care în viitor numărul de sate fără utilități dar cu agenții de pariuri va fi din ce în ce mai mare.

Deschide cont și joacă la pariuri online cu un super pachet de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX