1. Home »
  2. Opinii »
  3. După ce că sunteți slabi, mai sunteți și nesimțiți!

După ce că sunteți slabi, mai sunteți și nesimțiți!

Caramavrov
Caramavrov

2017-09-02 13:35:19

image După ce că sunteți slabi, mai sunteți și nesimțiți!

Foarte mulți jucători slabi în actuala națională, iar pe deasupra și nesimțiți. Cu astfel de specimene, nu ai cum să faci o echipă adevărată.
 


Când știi că ești limitat, mai bine taci. Când știi că te-a bătut Albania la Euro și că te-ai chinuit cu Kazahstan și cu Muntenegru, că ți-a tras Polonia un 6-1 la general de ți-au mers fulgii, că nu ne mai calificăm la Mondiale, mai bine stai în banca ta. Joacă atât cât poți și suportă huiduielile fanilor, contestările lor.

Suntem slabi, ăsta e adevărul. Nu înțeleg de ce se mai dau cocoși așa-zișii tricolori. O generație lamentabilă. Și nu e neapărat vina lor, au crescut într-un sistem josnic, propovăduit și întreținut de Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, doi oameni care s-au îmbogățit datorită acestui sistem.

Ce au făcut Maxim și Moți e jenant, s-au discreditat, dacă mai era nevoie, s-au făcut de râs. Ar trebui să se retragă de la națională, dacă au bun simț, să-și ceară scuze dacă mai vor o șansă și apoi să tacă doi-trei ani.

Statutul de vedetă, așa cum se consideră ei, implică și acest risc, să fii huiduit când joci prost. Au fost contestați mari jucători și mari antrenori ai lumii, dar mulți dintre ei au reușit să se controleze. Ai noștri nu reușesc.

E tensiune la națională, asta e clar, dar după ce te chinui cu Armenia, ar trebui să îți dai seama că ești modest, asta e, au fost nenumărate dovezi. Avem o națională submediocră, un antrenor cu o privire tulbure și cu niște replici la fel de nelalocul lor ca ale juctorilor. De fapt, văzându-l pe Daum cum reacționează la adresa jurnaliștilor, a criticilor săi, jucătorii ce pot învăța? Să facă la fel.

O națională de doi lei ca joc, din păcate, cu un antrenor de 500.000 de euro, însă doar la salariu, nu și ca valoare.

Să ne lase odată Daum, degeaba am crezut în disciplina lui nemțească, să ne lase Moți și Maxim, dacă nu știu să se stăpânească, să ne lase toți cei care vin la națională fără chef, fără spirit și fără inimă.

Decât să avem o națională cu astfel de jucători, mai bine luăm o pauză de câțiva ani și facem una nouă.  

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX