1. Home »
  2. Opinii »
  3. Dacă pariorii împrăştiaţi pe zeci de pagini de Facebook s-ar strânge într-un loc n-am fi mai puternici?

Dacă pariorii împrăştiaţi pe zeci de pagini de Facebook s-ar strânge într-un loc n-am fi mai puternici?

PariuriX
PariuriX

2015-01-07 18:40:00

image Dacă pariorii împrăştiaţi pe zeci de pagini de Facebook s-ar strânge într-un loc n-am fi mai puternici?

În ciuda faptului că Guvernul are de gând să ne taxeze fiecare mişcare parioristică observăm pe reţelele de socializare un număr tot mai mare de pariori care discută pe diverse grupuri şi pagini. 

Joacă acum la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit!

993503707241052634139723929273n.png

Problema, dacă putem spune aşa, este că aceşti pariori care frecventează Facebook-ul sunt împărţiţi în "patru zări" şi acest lucru cu siguranţă nu este în avantajul majorităţii. Cum Facebook nu-ţi afişează în News Feed toate actualizările faptul că eşti înscris în 30 de grupuri de pariori sau că ai dat like la 100 de pagini s-ar putea să nu te ajute foarte mult, asta pentru că poţi rata uneori predicţii şi bilete propuse de pariori buni. Înţelegem site-urile web care au pagină sau grup de Facebook, dar nu înţelegem de ce "x-ulescu" altfel un parior bun, îşi crează o pagină cu titlul "Ponturi free by x-ulescu" sau "Pronosticuri fotbal" şi denumirile pot continua. Ce câştigi tu dacă îţi creezi singur o pagină de Facebook atâta timp cât nu promovezi un site web sau nu vinzi ceva? Nu mai bine te alături deja unei comunităţi de pariori deja formată sunt discuţiile sunt "în floare", unde poţi veni tu cu sugestii care să ajute la creşterea comunităţii şi unde poţi primi mai multe sfaturi şi poţi prezenta ideile tale mult mai multor persoane decât ai la început pe o pagină de Facebook.

În plus, cu siguranţă peste 70% din cei care activează pe paginile de ponturi pe Facebook sunt doar privitori. Dovada cea mai bună este pagina PariuriX.com, unde deşi avem peste 50.000 de persoane care au dat like vedem foarte rar discuţii despre meciurile postate. Ca această reţea de socializare să te ajute (ne referim în special aici la pariorii "pasivi" pe reţelele de socializare) ca şi parior ar trebui să contribui şi tu puţin, nu numai să aştepţi să primeşti bilete şi ponturi şi, după ce nu ies, să înjuri, iar atunci când ies să nu spui nici măcar un mulţumesc.

Am divagat puţin, subiectul articolului era de fapt altul. Ideea era că toţi cei care-şi deschid pagini de Facebook pentru a da ponturi şi pentru a posta bilete ar face mai bine să intre în cea mai mare comunitate de pariori din România. Bun, poate te întrebi acum ce avantaje ai dacă activezi în această comunitate în detrimentul Facebook-ului.

Cea mai importantă este că aici nimic nu se pierde. Îţi poţi deschide un jurnal cu exact acelaşi titlu ca şi cum ai crea o pagină de Facebook. Ai avantajul că aici, în comunitatea pariorilor din România, nimic nu se pierde. Astfel îţi poţi urmări foarte uşor activitatea pe termen lung. Pe Facebook în schimb şi asta o garantăm pentru că am testat după un anumit timp anumite postări dispar din timeline-ul paginii şi asta ştim sigur pentru că acum la început de an am căutat pe pagina noastră o postare din urmă cu un an şi n-am mai găsit-o. Pe forum în schimb poţi vedea la începutul lui 2016 cam ce bilete jucai cu un an în urmă.

Al doilea aspect de luat în calcul este faptul că pe forum poţi să urmăreşti uşor parcursul unei strategii. Dacă vrei să testezi o strategie pe Facebook este cam greu pentru că pe aceeaşi pagină cu strategia teoretic vei avea şi alte postări, bilete, sfaturi, ponturi etc postări făcute pentru a anima pagina respectivă pentru că dacă de exemplu vreti să testezi martingale pe zece echipe şi postezi doar o dată pe săptămână vei "vorbi" cam singur.

În comunitatea pariorilor nu dai de hateri sau bine poate dai dar în număr mai mic. Dacă ai o pagină de ponturi sau postezi constant într-un grup de pariori cu siguranţă vei mai auzi expresii ca "eşti prost", "n-ai treabă cu pariurile" etc etc. Cu siguranţă nu-ţi convine atunci când x sau y te face în toate felurile mai ales dacă te gândeşti că respectivul poate fi chiar mai "praf" decât tine.

Alt atu al forumului este faptul că la campionatele de fotbal, dar şi la disciplinele sportive totul este delimitat foarte bine. Din păcate nu sunt foarte animate aceste secţiuni, dar pentru a se anima au nevoie doar de un impuls. Dacă tu urmăreşti şi te pricepi la Premier League şi vei începe să scrii constant ştiri şi ponturi din Premier League cu siguranţă dupa 1-2 săptămâni vei mai găsi încă 2-3 persoane cu care să discuţi şi care vor veni şi ele cu informaţii, iar cu timpul numărul lor pot creşte. Cum ar fi de exemplu dacă la fotbal s-ar găsi 20-30 de persoane care să fie interesate fiecare de câte un campionat, adică sa fie circa 4 persoane care să vină cu ponturi şi informaţii despre o anumită competiţie? Bine întrebarea le este adresată în special celor care duminica dimineaţa deschid site-uri gen marca, gazzetta, kicker, site-uri ofiiale etc, nu celor care deschid flashscore-ul şi-şi aleg ponturile după clasament şi întâlnirile directe din urmă cu 20 de ani.

Un alt avantaj al forumului nostru este că se pot deschide topice pe zile calendaristice. De exemplu "bilete pariuri 10 ianuarie 2015" şi aici fiecare îşi poate posta bilelte care are de gând să le joace. Astfel puteţi să vedeţi bilete de la mai mulţi pariori diferiţi cu un singur click, fără a mai fi nevoie să intraţi pe pagina x sau pe pagina y de Facebook să vedeţi ce recomandă respectivii.

De asemenea trebuie avut în vedere că pe forumul nostru nu se acceptă promovarea meciurilor "100% sigure" vândute pentru 50 de lei. Astfel scăpaţi de postările de acest gen şi astfel totul este mai curat. Alt lucru care nu-l acceptăm este spamul şi din nou este un avantaj pentru că pe multe grupuri de pariori până să intri găseşti vreo 4-5 spam-uri de gen "Pariul incredibil al anului 2015. câştigi bani cu nemiluita..." spam-uri care nu te ajută cu mai nimic pentru că-ţi prezintă un bilet pe care orice parior care are puţin creier n-ar juca 1 RON.

Nu în ultimul rând, aici facem referire la cei care activează în grupuri de pariori, pe forumul nostru nu riscaţi să fiţi daţi afară fără motiv. Nu puţine sunt grupurile de Facebook unde eşti dat rapit afară dacă comentezi ce nu trebuie, cui nu trebuie. La noi în schimb atât timp cât te exprimi civilizat poţi comenta oriunde doreşti pentru că nu vei păţi nimic. Ne gândim că este frunstrant să fii activ 1-2 luni pe un grup şi la un moment să te trezeşti că eşti dat afară pentru că unei persoane care se ocupă de grup nu-i convine vreun comentariu de-al tău.

Ca simplu "privitor" pe Facebook îţi recomandăm de asemenea să-ţi muţi atenţia spre forumul PariuriX.com. Pe Facebook rişti uşor să fii prins în capcana unui bilanţ cu adevărat impresionant avut de o anumită pagină sau de o anumită persoană. Asta pentru că mesajele se pot şterge sau edita foarte uşor. Îi vezi bilanţtul paginii "Pariuri...." şi te gândeşti că ai dat lovitura dacă joci astăzi biletul propus de el, dar de fapt sunt şanse mari ca acest lucru să nu se întămple. În schimb pe PariuriX.com în secţiunea Discuţii ai la dispoziţie câteva jurnale ale unor pariori buni, pariori ale căror postări nu pot fi editate sau şterse pentru a da impresia că sunt perfecte. Când am spus mai sus "privitor" ne refeream la cei care doar caută ponturi, fără să intre în discuţie.

Cât despre cei care vor să se îmbogăţească datorită ponturilor "no chance to lose" de pe Facebook le recomandăm această postare. Dacă nici după aceea nu conştietizează că toţi cei care cer bani pentru ponturi pe Facebook nu sunt decât nişte impostori înseamnă că problema nu este la cei care cer ci la cei care plătesc.

INTRĂ ACUM în cea mai mare comunitate de pariori din România! Te poţi înregistra direct cu contul tău de Facebook! Fii activ şi pe viitor vei avea avantaje la concursurile organizate de site-ul nostru exclusiv pentru membrii activi. În 2014 am oferit premii de peste 55.000 RON!

Joacă acum la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX