1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Nana Falemi: FCSB și CSA sunt doi copii din aceeași mamă

Nana Falemi: FCSB și CSA sunt doi copii din aceeași mamă

Caramavrov
Caramavrov

2017-12-16 10:43:07

image Nana Falemi: FCSB și CSA sunt doi copii din aceeași mamă

Nana Falemi (43 de ani) își pregătește revenirea în fotbalul mare, din postura de antrenor. Între timp, fostul stelist organizează Cupa Intercartiere, este tipster de ocazie pentru prietenii care joacă la pariuri și are un mesaj pentru jucătorii activi care pariază.Ce reacții au fost după Cupa Intercartiere? 
Reacțiile sunt pozitive. Deja am organizat a doua ediție, în toamnă, și am avut un număr semnificativ mai mare de echipe participante față de prima ediție: peste 200 de echipe.

Câți sponsori au fost în total și cum i-ai convins?
Am avut peste 10 sponsori. Nu știu cum i-am convins... Probabil le-a plăcut foarte mult proiectul meu și cred în el și în mine. E vorba despre a dărui comunității un eveniment sportiv deosebit, care să creeze emulație... E vorba de a dărui emoții pozitive și, atunci, mulți au vrut să vină și să dea o mână de ajutor.

Pun spectatorii și pariuri pe meciurile de la competiție?
Deocamdată, suntem la început și tocmai se conturează un istoric. La prima ediție, nu se știau care sunt cei buni și cei slabi. La ediția a 2-a, deja au început să se cunoască. În viitor, cine știe, poate vor și paria pe meciuri... așa, ca în cartier. 

După ce te-ai retras, ai jucat vreodată la pariuri?
Nu, dar prietenii apelează la sfaturile mele, ca să parieze. 

Ce mesaj ai pentru fotbaliștii activi care pariază?
Fotbaliștii activi mai bine se concentrează la jocul lor și pe evoluția lor... Să lase pariurile pentru restul. Treaba asta i-ar ajuta să progreseze mai mult în carieră.

Steaua are lot valoros, CFR - conducere tehnică și administrativă

Pe cine ai miza în lupta pentru titlu?
Steaua are argumente: valoarea lotului. CFR are argumente: valoarea conducerii tehnice și administrative, știu cum să câștige campionate atunci când își propun, dar au și o echipă tare. Prevăd o luptă strânsă, până în ultimele două etape sau chiar până la final.

FCSB este Steaua?
Și FCSB, și CSA sunt Steaua. Doi copii din aceeași mamă.

Ce crezi că ar trebui să facă grupările de la noi pentru a atrage mai mulți oameni la stadion?
Marketing autentic, nu doar mimat.

Ai mai fost în Camerun recent? Acolo se pariază?
Se pariază oriunde. Nu știu dacă sunt țări în care nu se pariază. Colegii mei de la națională nu aveau preocuparea asta. 

Ce planuri de viitor ai în ceea ce privește fotbalul?
Să cresc bine Cupa Intercartiere Falemi Nana, să meargă de la sine, apoi să revin ca antrenor în fotbalul mare. O voi lua de jos. Voi reveni în fotbalul mare, este un lucru care mă preocupă foarte tare. În viitorul apropiat, îmi voi deschide o Școala de Fotbal. Sunt în discuții cu mai mulți parteneri, pentru a găsi locația potrivită și contextul de parteneriat, ca să putem începe.

 

 

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX