1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Lavinia Sandu, tipster PariuriX, singura fată care dă ponturi: Primul bilet câștigat a fost pe cotă 18.00!

Lavinia Sandu, tipster PariuriX, singura fată care dă ponturi: Primul bilet câștigat a fost pe cotă 18.00!

Caramavrov
Caramavrov

2018-07-10 11:02:19

image Lavinia Sandu, tipster PariuriX, singura fată care dă ponturi: Primul bilet câștigat a fost pe cotă 18.00!

Lavinia Sandu (26 de ani) este femeia din visul oricărui microbist: gătește, iubește să meargă la pescuit și să se uite la meciuri, dă ponturi bune la pariuri sportive. Sunt hobby-uri care calcă în picioare prejudecățile despre cei care au un job ca al ei, de analist financiar la o multinațională. Primul pariu câștigat a fost pe cotă 18.00, iar apoi a anticipat că Maribor nu va pierde în fața Sevillei (1-1). Pe Pariurix dă analize și ponturi din aprilie și este pe plus 60 de unități!

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

De unde pasiunea pentru pariuri?

Primul pariu câștigat a fost un pont găsit de fratele meu, cotă 18.00, acum vreo 3-4 ani. Mi s-a părut ceva incredibil, cu 100 lei să faci profit 1700. Nu m-am avântat în alte pariuri, m-am gândit că a fost noroc. Am început totuși să mă uit la meciuri, să caut informații despre jucători. Ușor-ușor, cam de un an, am început să și pariez. Îmi amintesc și acum un meci pe care l-am analizat într-un moment de mare inspirație, pronostic de 1x: Maribor-Sevilla! Meci încheiat 1-1. A fost momentul în care am simțit că asta vreau să fac mai departe. Și iată-mă aici...

Ai făcut sport? Faci acum?

Am făcut gimnastică în copilărie, dansuri sportive și de societate, iar acum merg la sală și am început să joc tenis.

Ce sport îți place cel mai mult?

Fotbalul îmi place foarte mult, dar și tenisul. Le urmăresc cu mare plăcere.

Pe ce campionate te consideri specialistă?

Olanda, Germania și am început să urmăresc cu interes Irlanda și Norvegia.

Ai fost numai pe plus de când ai început pe Pariurix? Care e secretul tău?

Am început să analizez meciuri pentru PariuriX în aprilie. Atât aprilie, cât și mai au fost luni cu rezultat pozitiv pentru mine. Și acum, în iulie, am plus 13 unități pe plus și sper să mai cresc până la finalul lunii. Secretul meu... este o combinație de pasiune, inspirație, încredere și entuziasm.

 

Vezi aici ponturile Laviniei și statistica lunară

 

Cât analizezi un meci?

Cât e nevoie :). Nu am un timp anume, de obicei mă uit cu o săptămâna înainte pe meciuri și încerc să îmi dau seama ce motivație au, care e miza lor, ce strategie pot adopta în funcție de ce adversari întâlnesc.

Cât la sută inspirație, cât la sută muncă?

Inspirația e de bază, de aici pleacă totul. Mai greu este să poți așeza ideile tale la un loc cu statistica. Cred că este vorba de 20% inspirație, restul muncă.

"Vă ofer pontul pe tavă, ca pe o bere rece!"

Femeile, chiar și femeile-arbitru, sunt trimise în general la cratiță. De ce te-ar urmări un parior? Crezi că există bărbați care cred că o femeie/fată se pricepe mai bine decât ei la fotbal? Ei, care se pricep cel mai bine din Univers...

Fotbalul este un amestec de acțiune, competiție, curaj, spirit de luptător, valori cu care se identifică în special bărbatul. Dar atât bărbații, cât și femeile, sunt ființe sociale și au nevoie de oameni în jurul lor, de activitate, de competiție, de emoție; iar fotbalul este un sport care oferă din plin și ne poate bucura pe toți, indiferent de sex.  Era o vorbă - Femeile și fotbalul... succes dublu  :). De ce să-și mai bată capul un bărbat cu pronosticuri pentru meciuri? Mai bine îi servim noi pontul pe tavă, ca pe o bere rece la meci :). De prea multe ori, intuiția feminină este de neegalat.

Ce le-ai transmite celor care te trimit la cratiță?

Cu mare drag, doar să nu fie vreun meci.

Apropo, ce gătești?

Interesantă întrebare. Mai mult mâncare specific românească: sarmale, ciorbe, ardei umpluți, prăjituri de casă... Gata, că vi se face foame!

Ce îți place în primul rând la un bărbat?

Dacă vorbim de partea fizică, ochii și înălțimea. Pe partea cealaltă, umorul, bunul simț, inteligența, sinceritatea și susținerea necondiționată. Ah, și să avem pasiuni comune, să ne deschidem împreună o baltă de pescuit și o casă de pariuri. Îi mulțumesc iubitului meu pentru că mă ia la pescuit și urlă cu mine la meciuri.

Care este jobul tău actual și ce faci acolo?

Lucrez într-o companie multinațională, Ericsson, ca Tehnical Coordinator pentru o echipă din departamentul de Achiziții, pe partea de Finance Control.

Poți urmări ponturile Laviniei și te poți abona la profilul ei aici.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX