1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Interviu exclusiv cu o persoană care vindea "ponturi 100 sigure" pe Facebook!

Interviu exclusiv cu o persoană care vindea "ponturi 100 sigure" pe Facebook!

PariuriX
PariuriX

2016-08-16 14:34:00

image Interviu exclusiv cu o persoană care vindea "ponturi 100 sigure" pe Facebook!

Unul dintre zecile de români care a păcălit persoanele naive pe Facebook şi să le vândă ponturi "100% sigure" a acceptat să-mi răspundă la câteva întrebări legată de această activitate. Respectivul, să-i spunem Ionuţ, a spus că după ce a dat un "tun" a preferat să renunţe la a mai da ţepe şi vrea acum să-i pună în gardă pe cei care riscă să fie ţepuiţi.

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

1.png

Până să vă prezint discuţia cu el vreau să vă zic că am văzut de-a lungul timpului foarte multe pagini sau profile false care ofereau ponturi "100% sigure". Deoarece în fişa postului intră şi promovarea articolelor de pe PariuriX pe Facebook eram abordat de foarte multe persoane care mă întrebau dacă nu vreau "ponturi sigure"...gratis, cu plata înainte, cu plata după, în toate felurile. Având o experienţă de peste 13 ani în spate ştiu că nu există ponturi sigure care să fie vândute pe Facebook pentru 100 lei. Dacă ar avea cineva un pont "100% sigur" de ce l-ar vinde cu 100 lei când ar putea să-l parieze el cu 1.000 de euro (se presupune că dacă are ponturi sigure are şi bani) şi să câştige mii de euro? În general când sunt abordat de astfel de persoane dacă am timp liber la momentul respectiv prefer să-l iau puţin la mişto pe ţepar şi să mă dau interesat, să-i las speranţa că mă va păcăli. Dacă n-am timp liber atunci răspunsul e scurt, din 2-3 cuvinte ce nu pot fi reproduse aici.

Revenind la interviul cu Ionuţ. Citeşte în continuare dacă vrei să afli cum procedează cei care vând "meciuri sigure" pe Facebook.

Eu: Să o luăm cu începutul. Să ştiu, măcar aşa în mare, cu cine vorbesc? Câţi ani ai şi dacă-mi poţi spune în ce domeniu lucrezi?
Ionuţ: 22 de ani. Sunt agent de pază.

Cum ai ajuns să dai ţepe pariorilor români pe Facebook?
La muncă nu făceam aproape nimic. Aveam timp să stau pe Facebook şi am văzut o postare la care erau multe comentarii cu cuvântul King. Era o condiţie pusă de cineva pentru a da un pont free.

Şi atunci s-a aprins beculeţul?
Nu chiar atunci. Am mai urmărit 2-3 săptămâni alte pagini să văd cum se dau ţepele. Nu ştiam nimic despre asta, doar că puteau să iasă bani. Timpul ăla oricum îl pierdeam aiurea la muncă. Dacă mai iese un ban în plus de ce nu.

Nu ţi-a fost frică să te apuci de dat ţepe?
Frică de ce, de cine? Aveam poză de profil o gagică jumătate dezbrăcată, primeam banii în Paysafecard. Cine să mă prindă?

Da, ai şi tu dreptate. Deşi nu ştiu dacă nu cumva o plângere la poliţie pentru înşelăciune n-ar fi putut să-ţi aducă Poliţia la uşă.
Nu m-am gândit vreodată la acest scenariu.

3.JPG

Şi cum ai început? Când au venit primii bani?
O să râzi dar la început eu am dat bani. Am făcut o pagină unde scriam bălării despre pariuri. Ca să crească am plătit vreo 40 de lei ca să cumpăr likeuri. Apoi am mai plătit 15 lei dacă îmi aduc bine aminte pentru 200 de persoane în grupul VIP.

Grup VIP?
Da. De aici vine credibilitatea. Dacă am un grup VIP cu 200 de persoane s-ar putea să te păcălesc şi pe tine să-mi dai paysafecard de 50 de lei ca să intri în grup. Te vei gândi că dacă suntt 200 de persoane care au plătit atunci este ceva acolo şi până la urmă ce mai faci în ziua de azi cu 50 de lei?

În joci la pariuri sau poţi face şi alte lucruri...Deci aveai pagină şi grup ViP. Ce a urmat?
Acum trebuia să fac tactica de atragere a viitorilor clienţi. Postări cu ponturi câştigătoare, comentarii în care eram lăudat şi alte lucruri de acest gen.

Asta o făceai singur? Deschideai mai multe conturi şi comentai?
Stai, în legătură cu postările. Acum nu aveam pe pagină persoane reale care să mă urmărească. Conturile cumpărate, userii din grup cumpăraţi sunt toţi inexistenţi. Pe grup postam zilnic 20-30 de pronosticuri pauză - final, scor corect, cote mari. Ştergeam după aceea aproape tot, lăsam doar pontul câştigător cu cota cea mai mare. Pe pagină postam zilnic toate variantele de pronostic pauză - final pentru 10 meciuri. Setam să văd doar eu postările. După aceea lăsam doar pontul câştigător. După vreo săptămâni în care am tot făcut câte 10 ponturi free pe pagină şi 10 în grup a trebuit să fac like-uri şi comentarii pentru acele postări. Există site-uri unde se face acest lucru. Tu îi dai cuiva like la o postare el dă la a ta, tu îi comentezi cuiva la o imagine, el comentează la tine.

Deja m-ai pierdut. În timpul acesta puteam face ceva constructiv.
Da, poate tu, eu eram la muncă într-o cameră singur doar eu cu o tabletă.

4.JPG

Continuă te rog că-mi place povestea ta.
Totul era pregătit mai urma un singur lucru şi cel mai greu: găsirea clienţilor. Aici am avut nevoie de mai multe conturi care să pară cât mai reale. Postam pe grupurile de Facebook, pe pagini, unde prindeam. La 2 zile veneam cu alt cont şi făceam acelaşi lucru. Acum era mai greu cu postarea ponturilor gratuite în pagină pentru că deja aflaseră de mine şi pariorii şi riscam să fiu demascat înainte să dau prima ţeapă şi să scot măcar ce am investit până atunci. Am mers pe ce văzusem la cel de la care m-am inspirat: am un pont pauza / final pentru peste 3 zile, 100% sigur, cine vrea trebuie sa comenteze cu king. Frate am rămas mască când am văzut câţi au comentat la acea postare.

Erau mulţi sau doar era un număr neaşteptat pentru tine?
Erau mulţi, foarte mulţi. Promovarea făcută şi faptul că în pagină aveam numai ponturi corecte la care erau destule likeuri si comentarii au adus pe cei care voiau un pont sigur.

A iesit pontul? Bănuiesc că nu.
A ieşit pentru o parte dintre ei. Sper că l-au şi jucat. A ieşit atunci 1 pauză - x final, o cotă bună. I-am împărţit, cineva câştiga sigur pentru că dădeam la fiecare câte un pariu pauză - final la aceaşi meci.

Ce a urmat?
O pauză de 1-2 zile în care urmăream cu atenţie ce se posta în pagină la comentarii. Spunea lumea că sunt ţepar şi ăia trebuiau blocaţi. La cine am dat pronosticurile corecte după 2 zile am dat mesaj. Am un pont şi pentru azi. Nu esti interesat? În îndrumam către grupul VIP. Era ofertă promoţională "50 RON în grup şi ai 3 ponturi 100% sigure. Uite mai sunt 200 acolo, au ieşit ultimele 2 ponturi de acolo". Totul cu print screen-uri, să pară cât mai credibil. Am agăţat doi şi aşa am dat primele ţepe 100 RON. Odată făcută plată şi băgaţi în grup am dat pontul promis. N-a ieşit. Mi-am cerut scuze că se mai întâmplă dar mă revanşez peste 2 zile.

Am ajuns şi la prima ţeapă. Hai să sărim puţin peste detalii.
Bine. După ce am dat cam 6 ţepe cu pagina asta am mai deschis încă două. Nu stiu cum dar ajunsesem in tota sa dau 5-6 ţepe pe săptămână. Picau în plasă de la copii de 15 ani până la persoane trecute bine de 30 de ani. Eu dacă dădeam 4 ţepe pe săptămână eram mulţumit. Şi cu cele 3 pagini reuşeam să dau minim 3 ţepe pe săptămână. Aşa aveam şi eu bani să depun la pariuri. Dintr-un salariu de paznic cum să mai joc şi la pariuri?

2.JPG

De ce te-ai lăsat? Care-i treaba cu "tunul"?
Pe una dintre pagini propuneam bilete. Prezentam bilete primite de la "abonaţi" (bilete preluate de pe paginile altor pariori). Într-o zi pe acea pagină primesc un mesaj privat îmi care cineva spunea că vrea şi el o cotă de 20. Dar să fie 100% sigură pentru că mai are 200 euro şi-i trebuie neapărat peste 2 zile 3.000 de euro. Mi-a dat codul paysafecard de 50 lei şi mi-a spus că ce este peste 3.000 de euro sunt banii mei. Îţi dai seama că nu îl credeam. Eu eram mulţumit că am luat 50 lei. Dar acel bilet a fost cel mai gândit din tot ce dădusem până acum. Puteam să iau dintr-o lovitură cât aş fi câştigat din mult mai multe ţepe. I-am făcut biletul tipului după vreo două ore şi mai multe bilete făcute, şterse şi refăcute am făcut şi biletul. Erau 6 meciuri o cotă de 24. I-a ieşit biletul şi a luat 4.800 euro. Nu credeam că a jucat biletu cu 200 de euro şi nu credeam că o să îmi dea diferenţa aşa cum spunea la început. După vreo două zile mă trezesc cu mesaj privat de la respectivul în care mă întreba unde să trimită 1.800 de euro. Eram în dubii. Să-i dau datele, să nu le dau. Eram aproape să iau salariul pe jumătate de an şi am decis să risc. I-am dat datele şi surprinzător pentru mine, mi-a trimis banii. Atunci am zis gata, stop, nu mai dau nici o ţeapă. Dacă cineva a fost corect cu mine când putea să-mi dea ţeapă eu de ce să mai continui?

Interesant. Acum mai pariezi?
Da. Joc dar îmi aloc un buget lunar pentru pariuri. În general nu depăşesc mai mult din 10% din salariu jucaţi la pariuri. Sunt perioade când iau bani, sunt perioade în care pe data de 15-20 a lunii termin bugetul pe luna în curs şi iau pauză până luna viitoare.

În final aş vrea să te rog să le dai un sfat celor care caută ponturi sigure pe Facebook.
Sfatul meu este să nu dea bani pe aşa ceva şi să nu joace ponturi care ar fi sigure. Mai bine pariază tu 50 de lei pe 3-4 bilete decât să-i dai unui ţepar cum am fost eu. Decât să iei un pont 100% sigur gratis mai bine analizezi tu oferta poate găseşti un pronostic mai bun decât acela. Nu există pariuri 100% sigure. Dacă ar fi existat nu mai aveam case de pariuri acum.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX