1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Interviu cu un parior înrăit: „Joc toată noaptea, iar dimineața mă duc la job. Când n-am bani, mă împrumut. Am băgat și pensia maică-mii!”

Interviu cu un parior înrăit: „Joc toată noaptea, iar dimineața mă duc la job. Când n-am bani, mă împrumut. Am băgat și pensia maică-mii!”

Caramavrov
Caramavrov

2017-04-25 15:00:33

image Interviu cu un parior înrăit: „Joc toată noaptea, iar dimineața mă duc la job. Când n-am bani, mă împrumut. Am băgat și pensia maică-mii!”

Dan G. are 29 de ani, e un împătimit al pariurilor, dar cine nu e în ziua de azi? A acceptat să discute cu noi, însă ne-a spus din start că nu acceptă să îi apară numele de familie. „Mi-ai zis că vrei să îți răspund sincer. Dacă aș ști că îmi apare numele, aș fi mai reținut. E mai bine așa”.

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

De cât timp pariezi? Cam de la ce vârstă?

Păi de la 18 ani! Așa e legal, nu?

Online sau la agenții?

Am început cu agențiile, normal. Acum sunt mai mult pe online. Mă mai duc din când în când la agenție, că e chiar lângă scara blocului în care stau, da fapt sunt două, mai vorbesc cu băieții, mai bag câte un bilet de doi-trei lei.

Câte bilete băgai pe zi când mergeai numai la agenție?

Păi depindea de ziua respectivă. Am avut și 40 de bilete în weekend, dar cu sume mici pe ele. Cam un milion jumate în total.

Tot salariul se duce pe pariuri!

Cam câți bani băgai, în medie?

Nu mi-am făcut un calcul, dar într-o lună se cam ducea tot salariul.

Păi și cât câștigai?

1500 de lei.

Și-i băgai pe toți?

Nu chiar pe toți. Îmi mai luam câte un pachet de țigări.

A jucat pensia mamei!

Păi și din ce trăiești? Ce mănânci?

Ei, stau cu părinții. Face mama de mâncare, ei se ocupă cu cheltuielile casei. Doar că i-am luat odată pensia, săraca, aveam niște datorii la un băiat din cartier și mă cam strângea cu ușa.

A, deci ai tăi nu lucrează...

Nuuuu. Sunt pensionari! Dar se descurcă... Au împreună vreo 2000 și ceva de lei pensie. Cât e un pui acum? 10-12 lei. Face mama o ciorbă și o tocăniță! Senzaționale.

Și tu nu dai niciun ban în casă?

De unde, frate? Salariu mic. Acum, înainte de Paște, mi-au făcut 1800 de lei. E bine, dar se poate și mai bine.

Dar ce lucrezi?

Ce importanță are? La un depozit.

Ce studii ai?

Zici că ești polițist, frățioare! Am făcut liceul. Să știi că eram bun la liceu, am avut 7 și 8 la matematică. Bine, aveam și 4, dar important e că am terminat, nu?

Și acum zici că te-ai băgat pe online?

Da, frate. Joc când vreau eu. Și noaptea, și de pe telefon, în pauzele de la serviciu. Altă viață.

Stai noaptea pe pariuri și dimineața te duci la serviciu?

Păi da. Avem tonomat din ăla de cafea la magazie. Bag 3-4 și rezist.

Faci asta în fiecare noapte?

Ei, în fiecare noapte... Dacă pierd ce am în cont, ce să mai joc? Mă culc. Dacă sunt pe plus, joc de multe ori până dimineața și mă duc direct la job. Am ceva nopți albe la activ.

Păi și pe ce joci?

Pe orice găsesc. Pînă la 12 (n.r. - miezul nopții) sunt meciuri destule. Apoi, văd eu. Brazilia, Argentina, Bolivia, Columbia...

Te-ai gândit la faptul că ai putea fi dependent?

Nu sunt, frățioare. Am zile în care nu joc deloc. Când nu am bani, nu joc. Sau bag doar doi-trei lei pe un bilet la agenție, găsesc pe la mama prin portofel ceva mărunțiș. S-a șmecherit bătrâna acum, nu mai ține pensia la vedere. Și-a luat card.

Iubita l-a părăsit din cauza pariurilor!

Ai iubită?

Am o fată, dar s-a cam supărat pe mine, că i-am cerut și ei 5 milioane o dată, eram sigur de un meci, o cotă de 1,80, i-am zis că îi dau banii a doua zi. Am pierdut, nu am putut să-i mai dau mărunțișul ăla înapoi și a zis să uit că există. Așa-s femeile, se pișă pe ele pentru 5 milioane.

Ai colegi sau prieteni care nu pariază?

E un fraier care zice că lui nu-i place fotbalul. Și că pariurile sunt un drog. Hai, nu zău? Ce drog, nene? Mă distrez și eu, ce să fac altceva? Să mă duc la cârciumă?

A, deci nu bei?

Mai beau câte o bere, două, de supărare. Iau de la vecina, de la magazinul de jos, mă trece pe caiet.

Ți-ai făcut un calcul, cam câți bani ai băgat în pariuri de când te-ai apucat?

Poți să-ți zic în mare din ultimii 6 ani, de când lucrez N-am făcut calcule, dar s-or fi adunat ceva. 1500 de lei pe lună, cel puțin. Cât vine într-un an? 18.000. Ți-am zis că am fost bun la matematică. 18.000 ori șase ani. Fă și tu socoteala.

108.000! Un miliard de lei vechi!

Aoleo! Fugi de-aci! Dar să știi că am mai și câștigat! Am luat o dată 2.000 de lei, altădată 1500. De vreo trei ori cîte 300-400. Plus alte câștiguri mai mici, cam în fiecare lună.

Dar ești pe minus serios.

Oi fi! Dar și distracția contează, nu?

Te-ai gândit vreodată să te lași de pariuri?

Păi de fiecare dată când pierd, zic, gata, îmi ajunge, nu mai îmi trebuie, nu mai joc în viața mea. Dar nu mă ține mai mult de 12 ore. După aia, încerc să fac rost de ceva bănuți.

I-am luat odată pensia maică-mii”

Ai pariat vreodată banii de chirie sau de lumină sau de pâine?

Păi nu ți-am zis că astea le plătește tata? Dar, ca să fiu sincer, am mai găsit bani puși deoparte prin casă și i-am luat. Eram disperat odată, nu mai pariasem de două zile, nu mă mai împrumuta nimeni, că aveam datorii pe la toți prietenarii, iar mama tocmai primise pensia. I-am luat toți banii, asta e. Mi-a părut rău apoi, că i-am și pierdut în două-trei ziel. Sincer, îmi propusesem să îi dublez. să pun banii de pensie la loc și cu câștigul să joc în continuare. Dar m-au scos de pe un bilet mare niște norvgieni în Europa League și asta a fost. Aproape că am plâns atunci.

Păi și ai tăi ce zic când își dau seama?

Mama mă face ca toate alea, dar apoi mă cheamă la masă. Îi trece repede.

Cum se îmbogățesc unii

Știi oameni care trăiesc din pariuri?

Am un băiat la scara D care câștigă constant. Ăla știe ceva șpiluri, tată, dar nu vrea să îmi zică și mie. E d-ăla gelat, tuns, ras și frezat. Am auzit că e prieten cu niște fotbaliști de pe la Liga a treia. Uite-așa se-mbogățesc unii.

Ai o strategie când pariezi sau o faci la întâmplare?

Ce strategie? La inspirație. Mai mă uit pe la tv. Știu eu destul fotbal.

Dacă s-ar interzice mâine pariurile, ce ai face? Ai paria ilegal?

Stai liniștit, că nu se interzic. Sunt interese prea mari, am auzit eu.

Ce interese?

Ei, parcă tu nu știi. Oameni mari care au agenții de pariuri. Hai, frățioare, că nu te învăț eu pe tine.

Doar pe fotbal pariezi?

Mai bag și tenis și rar de tot handbal. Fotbalul e baza, îmi și place, am jucat și eu doi ani la juniorii Stelei, dar m-am lăsat, că mama zicea să mă duc la școală, să termin liceul. Na, că l-am terminat.

Ai superstiții înainte să pariezi? Ritualuri?

Păi de-astea cu pisica, să nu îmi treacă prin față. Intru cu dreptul în agenție, când pariez acolo. Nu prea am...

Te-ai lăsa de pariat dacă ai câștiga 100.000 de euro?

Hai că tu râzi de mine! Cum să mă las, frate? Pariez iar, până mai câștig 100.000!  

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX