1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Weekend magic: Interviu cu Duckadam, ponturi pe Liga 1, trei bombe și corespondență de la Rio

Weekend magic: Interviu cu Duckadam, ponturi pe Liga 1, trei bombe și corespondență de la Rio

Caramavrov
Caramavrov

2016-08-12 16:25:29

image Weekend magic: Interviu cu Duckadam, ponturi pe Liga 1, trei bombe și corespondență de la Rio

Emisiunea de azi are un invitat special, Helmut Duckadam, marea glorie a Stelei, câștigător cu această echipă a Cupei Campionilor Europeni în 1986, când a apărat patru lovituri de departajare!

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

1401278210209133126741919775210560opng.jpeg

Duckadam vorbește în emisiune despre șansele românilor la Jocurile Olimpice, apoi despre meciul Stelei de azi, cu FC Botoșani, și face o analiză a celorlalte partide ce se dispută în acest weekend în Liga 1. Vedeți pronosticurile președintelui de onoare al roș-albaștrilor în video-ul de mai jos.

Avem și o corespondență specială de la Rio pentru pariurix.com a jurnalistului sportiv Alexandru Enciu. Acesta vorbește, cum e și normal, despre performanța de ieri a fetelor de la spadă, medalie de aur pe echipe, și despre finala de azi de la tenis, unde dublul Mergea – Tecău are asigurată medalia de bronz, dar va lupta pentru aur.

Sunt multe ponturi în acest weekend, începe și campionatul Franței, avem Supercupa Spaniei, între Barcelona și Sevilla, plus competițiile din țările nordice, Austria și 2Bundesliga.

Fiecare zi de weekend propune câte o Bombă, cu cote între 3,50 și 8,50, la care vă invităm să pariați rezonabil și să nu vă aruncați cu sume mari.

Găsiți în emisiunea de azi și ponturile specialiștilor noștri Ionuț Angheluță, Dan Ștefănescu, Marius Huțu și Răzvan Codorean. Informațiile sunt de la noi, alegerile sunt ale voastre.

Pariați responsabil și doar după ce studiați cu atenție meciurile și ofertele!

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Emisiunea o puteți accesa mai jos:

 

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX