1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Emisiune 13 octombrie: Cota 2, ponturi din fotbal, handbal, tenis și hochei, interviu Duckadam

Emisiune 13 octombrie: Cota 2, ponturi din fotbal, handbal, tenis și hochei, interviu Duckadam

Caramavrov
Caramavrov

2016-10-13 11:49:38

image Emisiune 13 octombrie: Cota 2, ponturi din fotbal, handbal, tenis și hochei, interviu Duckadam

Pentru că oferta este și astăzi redusă pe fotbal, abia mâine reluându-se ligile importante, avem în emisiune trei ponturi pe alte sporturi ale specialiștilor noștri și doar unul din sportul rege. Acesta este din Franța National, de la meciul Pau – Sedan, și este oferit de George Trandafirescu.

Celellate predicții sunt din handbal, tenis și hochei. Marius Huțu ne propune partida Reșița – Steaua, din liga națională masculină, în timp ce Marian Cioată analizează meciul româncei Monica Niculescu în compania jucătoarei spaniole Gabrine Muguruza. Ultimul pont este al lui Răzvan Codorean și vine din Rusia, VHL, de la jocul de hochei Toros - Kazzink Torpedo.

Comentăm în emisiune, alături de invitatul nostru special Helmut Duckadam, șansele de calificare ale României la turneul final al Campionatului Mondial din 2016, după 5-0 în Armenia și 0-0 în Kazahstan. Vorbim, de asemenea, cu președintele de onoare al Stelei și despre ultimul transfer făcut de roș-albaștri, cel al lui Denis Alibec, de la Astra, pentru 1,7 milioane ded euro.

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

dsc8258.jpg

La rubrica noastră Cota 2, care a prins tot mai mult în rândul vostru, Laurențiu Gabriel ne propune două meciuri de baschet din Euroliga masculină: Galatasaray - ȚSKA Moscova și Steaua Roșie Belgrad – Darussafaka.

Pentru faza zilei, v-am pregătit un scurt video care vă va încânta privirile și vă va unge pe suflet. Sperăm ca fata din acest montaj să fie un bun motivator pentru pariuri curajoase!

Emisunea o puteți vedea mai jos, iar pentru a ne ajuta îi puteți da share pe facebook.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX