1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Bobonete din „Las Fierbinți”: „Aș paria oricând, oricât și oriunde că U Craiova ia campionatul anul acesta!” Pronosticuri pentru meciurile cu Israel și Suedia

Bobonete din „Las Fierbinți”: „Aș paria oricând, oricât și oriunde că U Craiova ia campionatul anul acesta!” Pronosticuri pentru meciurile cu Israel și Suedia

Caramavrov
Caramavrov

2018-03-20 17:08:59

image Bobonete din „Las Fierbinți”: „Aș paria oricând, oricât și oriunde că U Craiova ia campionatul anul acesta!” Pronosticuri pentru meciurile cu Israel și Suedia

Mihai Bobonete (37 de ani), „Bobiță” din „Las Fierbinți” și actor de stand-up comedy, este un înfocat fan al CS U Craiova, pe care o vede campioană anul acesta. El recunoaște și faptul că îi place să mai parieze din când în când. Un interviu spumos, în exclusivitate pentru Pariurix.

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

Te-am auzit în emisiune la ProX că ești parior. Pe ce pariezi? Pe ce sporturi, pe ce campionate?

Nu sunt un mare parior, dar, din când în când, mă mai prostesc și eu și mai joc niște X-uri sau niște bombe. Că sunt prin Premier League sau din Champions League, este irelevant.

Cât ai câștigat cel mai mult? Cât pierzi lunar?

Am câștigat undeva la 8000 de lei cel mai mult, dar de pierdut nu pierd lunar, căci sunt luni în care nu vreau să joc și îmi iese.

Știu că ești fan Craiova. Ai paria pe actuala echipă că va câștiga acest campionat în fața CFR și FCSB?

Oricând, oricât și oriunde! DA!

De unde vine dragostea pentru Craiova?

Din certificatul de naștere. Sunt născut, crescut oltean get-beget, iar Craiova este locul de unde am plecat și locul în care o să mă întorc la final!

„Mangia este oltenizat, iar noi suntem italienizați”

Cum îl caracterizezi pe Mangia? E deja “oltenizat” sau mai are nevoie de ceva praz?

Oltenizarea nu se face prin consumul de praz, iar Mangia este un antrenor mult prea mare și bun ca să fie luat la mișto așa, într-un interviu de 3 cuvinte, iar asta cu prazul să știți că, dacă faceți o căutare mai amplă, veți vedea că acest praz este folosit doar în mâncărurile de fiță, si nu pentru toți muritorii de rând! :))) Revenind la Mangia, eu cred că este oltenizat deja, iar noi suntem italienizați complet prin stilul pe care el l-a impus la echipă.

De ce se rupe atât de repede gazonul pe stadioanele noi din România?

Era o vorbă la un moment dat: „De ce e, mamaie, roșiile galbene? Pentru că e verzi, maică!”. Gazoanele din România se rup pentru că sunt de proastă calitate!

În spectacolele tale de stand-up comedy, ai și poante despre fotbal?

Noup, dar Văncică are glume despre.

Cum ai caracteriza fotbalul românesc actual?

Un fel de zilele orașului Făurei, la care se adaugă starea de bine de la un revelion făcut în Pașcani pe timpul lui Ceaușescu, cam pe acolo... Nimic și din ce în ce mai nimic.

Îi poți face un scurt portret lui Răzvan Burleanu?

Din păcate, nu cred că mai este de actualitate acest Răzvan Burleanu, așa că nu-mi pierd vremea, cum nici el nu a pierdut-o, așa cum a fost pus să o facă pentru noi, cu un scop.

„Ne ducem pe copcă definitiv dacă iese iar Burleanu președinte”

Lupescu sau Burleanu? Cine va fi președinte FRF?

Lupescu sau oricine... În niciun caz din nou Burleanu, că ne ducem pe copcă definitiv.

Ar da bine un personaj numit „Gigi Becali” în „Las Fierbinți”?

Nu, nu ar da bine! Și nu cred că Domnul Gigi Becali este de luat așa la mișto oricând și oriunde. E doar părerea mea.

„Lui Gigi Becali i s-a făcut o nedreptate”

Ce părere ai despre patronul FCSB? Putea face mai mult pentru a păstra brandul Steaua?

Eu cred că a făcut tot ce a putut, dar, din păcate, sunt alții pe care îi interesează mai mult să pună postere pe pereți, decât să vadă o echipă competitivă și care aduce oameni la stadion. A luptat și atât s-a putut, dar eu cred că la mijloc este o nedreptate care i s-a făcut.

Am văzut că joci fotbal la Iazu, în Liga a 5-a. Câți mici mănânci la pauză și câți după meci?

Pardon?... Liga a 4-a - unul la mână – și, doi la mână, - aici am ajuns făcând performanță și nu mâncând mici în pauza meciului.

E mai bun gazonul la Iazu decât cel de la Craiova?

Gazonul nu poate fi mai bun la Iazu decât la Craiova, dar nici mare diferență nu e! Glumăăăăă. Totuși, vorbim de gazonul de pe Templul fotbalului din Bănie sau Teatrul unde visele devin realitate!

Un sfat pentru pariori?

Lăsați-o mai moale cu astea, că m-am prins eu, e cam ca la moaștele Sf. Dumitru, te închini și aștepți să îți meargă bine. Cele mai bune cîștiguri vin din muncă, nu din pariuri.

Și două pronosticuri pentru amicalele Israel – România și România – Suedia (scor exact)...

Israel - România X (1-1)

România - Suedia 2 (1-3).

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX