1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Claudiu Giurgea, moderatorul ProSport live: 99% dintre ziariștii sportivi au cont la pariuri

Claudiu Giurgea, moderatorul ProSport live: 99% dintre ziariștii sportivi au cont la pariuri

Caramavrov
Caramavrov

2018-03-19 14:57:48

image Claudiu Giurgea, moderatorul ProSport live: 99% dintre ziariștii sportivi au cont la pariuri

Claudiu Giurgea, coordonatorul emisiunii ProSport live, nu pariază, de teamă că nu s-ar mai putea opri, și spune că este unul dintre puținii jurnaliști sportivi care nu au cont la pariuri. Ziaristul are o opinie bine conturată despre disputa FCSB - CSA Steaua și se declară dezamăgit de Răzvan Burleanu.

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

Joci la pariuri?

Doar cu prietenii, pe o bere. Am jucat acum ceva ani la pariuri sportive. Era o agenție undeva pe Calea Victoriei, pe atunci nu erau așa dezvoltate pariurile online. Mă strângeam acolo cu prietenii, să vedem meciuri, pentru că erau multe televizoare și multe partide transmise în același timp. Mai și jucam câte un bilet. Cam câștigam și mi-am spus că este periculos. Dacă eram vrăjit de acele câștiguri, puteam să încep să joc mai mult și cu siguranță ar fi venit și pierderile. Am mici temeri că, dacă mă apuc de pariuri, nu pot să mă mai opresc. Cred că 99% dintre ziariștii sportivi au cont la case de pariuri.

Crezi că un crainic sportiv poate comenta în mod subiectiv dacă a pariat pe un anumit rezultat?

La nivel de teorie, nu. La nivel de practică, sigur. Este fix ca acea discuție, cu ziaristul care nu trebuie să țină cu nicio echipă. Majoritatea aleg această meserie tocmai pentru că sunt pasionați de sport și, logic, țin cu cineva. Că trebuie să încerce să fie cât mai obiectiv în comentariu, este altceva, dar e foarte greu, mai ales dacă scorul este strâns. E om și el. 

Simpaticul Mitică Dragomir și dificilul Nicolae Badea

Dintre conducătorii de club, cu care ai comunicat până acum, care ți s-a părut cel mai „simpatic”?

Dumitru Dragomir a fost cel care a înțeles că nu trebuie să te bați cu presa, poate pentru faptul că fusese și el patron de ziar în trecut. Si-a asumat rolul acesta de „simpatic”. Era foarte ușor să comunici cu el. 

Dar cel cu care se comunica cel mai greu?

Nicolae Badea, când era președinte la Dinamo. 

Care este părerea ta în disputa FCSB - CSA Steaua?

Pentru mine, este cel mai delicat subiect, pentru că am crescut cu Steaua Armatei, în Ghencea, de când aveam 3 ani. Steaua este o echipă cu pretenții și nu cred că Armata are puterea financiară să se bată la campionat și să facă performanță în cupele europene. Pe de altă parte, dacă vrei așa brand, trebuie să plătești. Legal, CSA este Steaua, din moment ce Justiția spune asta. Suporterii de performanță sunt la CSA, iar cei de rezultat sunt cu FCSB. Sper ca până la urmă să se ajungă la o înțelegere între cele două părți.

"CFR sau FCSB pot ajunge în grupele Ligii Campionilor!"

Când vom mai avea o echipă în grupele Ligii Campionilor?

În grupe, poate chiar din sezonul viitor. FCSB sau CFR au puterea să ajungă acolo. În schimb, nici în următorii 10 ani nu cred că vom avea o echipă în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Lupescu sau Burleanu?

Lupescu, fără discuție. Are un nume în fotbalul românesc și în fotbalul mondial. Poate schimba sărăcia și mizeria din fotbalul românesc. Aceeași speranță am avut-o și cu Burleanu, care a făcut ce a spus că nu va face: și-a dat dat prime de calificare, deși nu avea nicio contribuție, duce o campanie electorală murdară, cu atacuri la persoană, și altele.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+25.84
Câștigate
8
Pierdute
2
2
Marius Huțu
+21.85
Câștigate
8
Pierdute
3
3
Baicu Marius
+20
Câștigate
2
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX