1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Danciulescu, director general la Dinamo! ”Am făcut alegerea cu inima”

Danciulescu, director general la Dinamo! ”Am făcut alegerea cu inima”

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-03-21 18:45:53

image Danciulescu, director general la Dinamo! ”Am făcut alegerea cu inima”

Cu doar câteva zile în urmă, Ionel Dănciulescu spunea că s-a săturat și ca așa nu se mai poate, declarații care vizau o plecare la sfârșitul acestui sezon. Situația s-a schimbat radical astăzi, după o ședință care a durat mai bine de două ore și la finalul căreia Danciulescu s-a ales cu o nouă funcție în cadrul clubului. Astfel, el va fi mâna dreaptă a patronului Ionuț Negoiță, devenind director general - adică postul pe care l-a ocupat Adi Mutu. 

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

Firesc, odată cu promovarea în funcție Ionel Dănciulescu (foto: prosport.ro) va primi și o mărire de salariu pentru funcția care îi dă puteri absolute după Negoiță, el urmând să se ocupe de întreaga activitate sportivă a clubului. "Este o nouă provocare pentru mine. Am făcut această alegere cu inima, deoarece mi-am dorit în aceste momente dificile să fac mai multe pentru club. Ne dorim o relansare a echipei, mizând pe jucători tineri, crescuţi în spiritul dinamovist", a declarat Ionel Dănciulescu pentru site-ul oficial al clubului. 

Noua numire nu va aduce schimbări în organigrama clubului, Alexandru David urmând să îşi păstreze funcţia de preşedinte al CA."Suntem o echipă de conducere tânără. Alexandru David rămâne în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi se va ocupa, ca şi până acum, exclusiv de partea administrativă. Eu voi conduce activitatea sportivă şi voi face echipă cu Florin Bratu pentru a începe pregătirile pentru sezonul următor", a adăugat Dănciulescu.

Danciu se va sfătui cu Bratu (foto: sportpictures.eu) pentru numirea unui nou director sportiv care să-i preia atribuțiile la clubul din ”Ștefan cel Mare”. Dănciulescu a mai ocupat funcția de director general la Dinamo în urmă cu patru ani. "Dinamo a făcut o mișcare foarte bună, pentru că Danciulescu e un om cu foarte multă experiență în fotbal și un om ambițios cu multă putere de muncă în fotbal. Îi doresc mult succes!" i-a transmis Adrian Mutu. 

Dinamo, locul 2 în topul afacerilor din România în 2016

Potrivit unui material publicat de Sport.ro, Dinamo s-a situat pe locul 2 în topul afacerilor din țara noastră pe anul 2016, după marii rivali de la FCSB. Bilanțul a avut în vedere atât realizările din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

Gruparea din ”Ștefan cel Mare” a reușit să reducă, în urmă cu doi ani, din sumele datorate statului. Podiumul este încheiat, surprinzător, de un...restaurant. E adevărat, deținător al unui domeniu cu multe terenuri de sport, un bazin acoperit și o sală de fitness. Viitorul lui Hagi (foto: sportpictures.eu) și CSU Craiova nu au putut depăși cifra de afaceri a respectivei societăți în 2016.  

 

Top 5 afaceri pentru România, domeniul 9312 (activități ale cluburilor sportive) în 2016: 

1. Fotbal Club FCSB SA (113.340.403 lei) 
2. Dinamo 1948 SA (30.257.738 lei) 
3. Mureșul Drâmbar SRL (16.549.838 lei) 
4. Fotbal Club Viitorul SA (13.637.978 lei) 
5. Club Sportiv U Craiova SA (9.852.153 lei) 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX