1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Cum am ieșit pe plus în 6 din ultimele 7 luni pe PariuriX: strategii, sfaturi și secrete pentru a câștiga la pariuri pe termen lung

Cum am ieșit pe plus în 6 din ultimele 7 luni pe PariuriX: strategii, sfaturi și secrete pentru a câștiga la pariuri pe termen lung

Caramavrov
Caramavrov

2020-03-27 14:27:23

image Cum am ieșit pe plus în 6 din ultimele 7 luni pe PariuriX: strategii, sfaturi și secrete pentru a câștiga la pariuri pe termen lung

Aveți aici dovada clară că se poate câștiga la pariuri pe termen lung. Sunt Florin Caramavrov, jurnalist de sport și tipster pe Pariurix, și am testat pentru voi în ultimele 7 luni metode de a ieși pe profit lună de lună.

Din septembrie 2019 până la finalul acestei luni, martie 2020, am fost pe plus în 6 dintre aceste 7 luni (mai mult, 7 din ultimele 9 luni sunt pe profit). Bineînțeles că am mai făcut și greșeli, dar, învățând din acestea, pot spune acum că se poate câștiga la pariuri aproape lună de lună, cu sincopele de rigoare.

Dacă vei fi pe plus 6 din 7 luni sau 9-10 din 12 într-un an, când vei face bilanțul de final, vei constata că ai un profit consistent.

Așadar, din experiența ultimelor luni și din erorile pe care le-am făcut, vă pot spune acum ce trebuie să urmăriți la pariuri și ce trebuie să evitați:

1. Pariez doar pe competițiile pe care le cunosc foarte bine

Ideal ar fi să ne alegem câte o competiție, pe care să o luăm de la cap la coadă. Cele mai bune campionate sunt cele în care meciurile se joacă la ore diferite. Un exemplu bun este Liga 1 din România, întinsă, de obicei, pe parcursul a 4 zile, de luni până vineri.

În 2019, Liga 1 din România a avut profit pe Pariurix în 9 din cele 12 luni ale anului!

2. Mă documentez cu toate informațiile despre meciul respectiv.

Eu am analizat cele mai multe meciuri din Liga 1 România și am avut succes pentru că știam aproape totul despre echipe:

- forma de moment a echipelor și a jucătorilor importanți

- ultimele transferuri (cum s-au integrat, cât au jucat, cum au făcut-o)

- ce jucători importanți lipsesc pentru meciul respectiv și cine i-ar putea înlocui

- ce jucători importanți revin după accidentări sau suspendări

- istoria meciurilor directe

- tactica pe care o aplică antrenorul în deplasare și acasă

- câți spectatori vin de obicei la meciurile echipei de acasă.

E necesar să știm și ceva informații despre arbitrul meciului, pentru că ne-ar putea ajuta la un pariu pe cartonașe, dar depinde cum este aleasă linia pentru această opțiune.

Și pentru că a venit vorba de cartonașe, e importantă și rivalitatea dintre cele două combatante. Dacă există o rivalitate istorică sau locală sau dacă ambele luptă pentru același obiectiv, atunci e posibil să fie acordate multe cartonașe, și atunci putem paria pe așa ceva.

Foarte important: Eu văd aproape toate meciurile din Liga 1 la TV, ceea ce vă recomand și vouă la competițiile pe care vreți să pariați.

3. Trebuie să stabilim un buget lunar

Și să ne fixăm niște mize variabile, în funcție de încrederea pe care o avem în acel pariu, adică mai multe niveluri de mize.

De exemplu, eu am ales mize între 7 și 10:

  • 7, când nu aveam foarte mare încredere în pariul propus

  • 8, când încrederea era medie

  • 9, când aveam o încredere destul de mare în pontul meu și

  • 10, destul de rar, când eram aproape sigur că așa se va întâmpla. Dar asta cu siguranța în pariuri este relativă, nu prea poți fi niciodată ferm convins de desfășurarea unui meci, mai ales că un cartonaș roșu primit de una dintre echipe poate schimba radical situația de pe teren.

Voi puteți alege mize în funcție de bugetul pe care îl stabiliți la începutul lunii. Dacă acesta este de 1000 de lei lunar, să zicem, nu trebuie să pariați mai mult de 5% pe un eveniment. Așadar, nivelurile voastre de mize ar trebui să fie: 20 de lei (încredere mică), 30 lei (medie), 40 lei (mare), 50 lei (foarte mare, dar și foarte rar).

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă întâmpini probleme apelează la jocresponsabil.ro

4. Caut cele mai bune cote la agențiile serioase.

Pe termen lung (9-10 luni în cazul nostru, atât cât durează un campionat), e foarte important să pariem pe cota cea mai mare de pe piață. Fiecare leu sau lei în plus se acumulează, iar profitul final va fi mult mai mare.

Eu am căutat cote pentru pontul pe cared îl alegeam la cele mai importante agenții de pariuri, care sunt și partenere ale Pariurix: Unibet, Betano, Netbet, Betfair.

Am găsit de multe ori diferențe destul de mari între agenții. De exemplu, cota pentru handicap asiatic -1 era 1.67 la una dintre casele de pariuri, iar la alta am găsit-o la 1.82! La o miză de 50 lei, să zicem, cu 1.67 cotă, am fi acumulat 83,5 lei, iar cu 1.82 – 91 de lei, ceea ce înseamnă o diferență de aproape 8 lei. La 100 de meciuri pariate, e vorba ded 800 lei, ceea ce nu e puțin deloc.

5. Pariez meci cu meci, și nu bilete cu mai multe opțiuni.

Aceasta este o regulă care trebuie respectată cu strictețe. Cu cât puneți mai multe meciuri pe un bilet de pariere, cu atât șansele de câștig scad.

Mulți dintre voi vreți cote mari, iar acestea se fac doar cu mai multe opțiuni pe Bilet. E posibil să nimeriți un Bilet la câteva luni, dar astea sunt excepții, iar apoi banii câștigați pe un astfel de Bilet cu multe meciuri sunt pierduți în săptămânile următoare.

Dacă doriți un câștig pe termen lung, chiar dacă acesta nu este atât de mare, trebuie să pariați meci cu meci.

6. Strategie de pariere.

Eu aleg aproape de fiecare dată opțiunile asiatice pentru ponturile mele, pentru că îmi oferă mai multe șanse de câștig sau mai multe șanse de a nu pierde pariul.

De exemplu, în loc să aleg victorie simplă pe una dintre echipe, pun, de obicei, handicap asiatic 0, care, chiar dacă are cota mai mică, îmi aduce banii mizați înapoi dacă meciul se termină egal.

De asemenea, în loc de over 2,5 goluri în meci, aleg over 2 HA. În cazul în care se marchează doar două goluri, opțiunea asiatică îmi aduce miza înapoi. Cu doar două goluri marcate, la opțiunea „over 2,5 goluri”, pierd pariul.

Puteți citi despre handicapurile asiatice pe Pariurix.com.

Nota: Greșelile care se fac

Trebuie să fii foarte riguros ca să ai profit la Pariuri. Dacă am stabilit că joc pe un anumit campionat, atunci nu mă mai abat de aici, nu mai pun un pariu din alt campionat doar pentru că am impresia că sunt inspirat în acel moment.

Și eu am mai făcut greșeala asta. Uneori am câștigat, uneori am pierdut, dar sunt convins că, dacă aș fi fost constant și aș fi pariat doar pe Liga 1 România, profitul meu în aceste 7 luni ar fi fost și mai mare.

Dacă vrei să pariezi pe alt campionat, îți faci, de asemenea, un buget și urmezi pașii pe care ți i-am prezentat mai sus. Deci fiecare campionat cu bugetul și cu strategia lui.

O altă greșeală este să mărești miza după ce ai pierdut un pariu. Nu trebuie să faci asta, ci trebuie să urmezi principiile pe care le-ai stabilit inițial și despre care am vorbit la punctul 3.

Concluzia este că se poate câștiga la pariuri pe termen lung. Trebuie să respecți cele 6 puncte pe care ți le-am prezentat mai sus, să fii riguros, să nu pariezi emoțional, să fii bine informat și să citești analizele făcute de specialiștii noștri pe Pariurix. Eu am reușit să fiu pe plus în 6 din ultimele 7 luni!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX