1. Home »
  2. Interviuri »
  3. Claudiu Vaișcovici: Închisoare pentru cei care joacă la pariuri pe înfrângerea propriei echipe!

Claudiu Vaișcovici: Închisoare pentru cei care joacă la pariuri pe înfrângerea propriei echipe!

Caramavrov
Caramavrov

2018-10-31 09:31:43

image Claudiu Vaișcovici: Închisoare pentru cei care joacă la pariuri pe înfrângerea propriei echipe!

Fostul dinamovist Claudiu Vaișcovici nu i-ar penaliza pe fotbaliștii care mizează pe victoria echipei lor, dar i-ar pedepsi cu închisoarea pe cei care pariază împotriva lor și a coechipierilor. Vaișcovici și-a amintit de un bilet de pariuri cu o poveste aparte.


Credit foto: prosport.ro

Ați declarat că ați renunța la 75 la sută din fotbaliștii lui Dinamo. Pe cine ați păstra?

Am spus că nu dau nume, dar probabil că aș păstra dintre cei tineri, nu neapărat ca să fie titulari. I-aș păstra pe Nistor, pe Popa, poate și pe Salomao, chiar dacă e blocat în momentul acesta. Era bun când dădea două pase pe meci, acum nici pe alea nu le mai dă. Nu aș păstra pe nimeni din linia de fund, aș opri câțiva de la mijloc. L-aș păstra și pe Penedo, chiar dacă lumea spune că nu mai apără cum apăra. Păi înainte avea o apărare care să îl protejeze, acum toate mingile vin direct pe el! La mijloc nu mai este un jucător de valoarea lui Mahlangu, care făcea faza defensivă, dar apărea și în fața porții. Nistor putea să își facă doar treaba lui, era mai proaspăt. Nu vezi? Când a venit, Rednic spunea că are echipă bună, iar după primul meci...

Și Meme ar antrena!

Chiar așa, credeți că vorbea serios că își dă demisia dacă nu sunt aduși jucătorii ceruți sau a vrut doar să forțeze mâna conducerii?

Mircea probabil că a cerut un buget, ca să aducă 3-4 jucători pe care îi știe foarte bine. Așa a făcut peste tot unde s-a dus. „Strâmbu” e antrenor și de antrenament, și de meci, nu ca celălalt de la FCSB, care e doar de antrenament. Când începe meciul, altul e antrenorul. Și Meme, ce ar mai fi antrenat! Dacă avea carnet de antrenor sau dacă mai juca fotbal, ce ne-ar mai fi certat.

Cum vedeți ieșirea din criză?

Nu se pune problema să retrogradăm, nu ne lasă alții. Dacă se aduc 3-4 jucători, Mircea are timp să construiască în perioada de iarnă... Play-off-ul este departe. Nu ai niciun argument că poți bate Steaua, CFR, Craiova sau Viitorul. Nu suntem tâmpiți, vedem și noi cum stăm în momentul acesta. Chiar dacă aduci 7 jucători buni pentru campionatul nostru, tot au nevoie de timp ca să creeze relații de joc.


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Un pariu pe Dinamo

Așadar, un pariu că Dinamo nu prinde play-off-ul are șanse mai mari decât unul că îl prinde?

Eu așa cred, deși îmi doresc să jucăm în play-off. În campionatul trecut, am văzut 2 ore și jumătate din meciurile din play-out. Play-off-ul e altceva, în fiecare etapă sunt trei meciuri tari. Dacă era Dinamo în locul lui Poli Iași, play-off-ul trecut ar fi fost și mai interesant. Cred că Dinamo ar fi luat mai multe puncte decât Iași.

Cred că ați auzit de fotbaliștii lui ACS Poli Timișoara care au fost prinși pariind. Ce mesaj aveți pentru jucătorii activi care pariază?

Eu nu le-aș face nimic jucătorilor care pariază pe victoria echipei lor, dar i-aș băga la închisoare pe cei care pariază că echipa lor va pierde. Nu i-aș exclude din viața sportivă, i-aș băga la închisoare. Totuși, dacă legea spune că nu ai voie să pariezi ca jucător, antrenor etc., trebuie respectată.

Pariați? Dacă da, pe ce campionate?

Da, pariez, chiar dacă pariurile sportive sunt făcute să pierzi bani. Câștigi o dată mai mulți bani, dar dai triplu înapoi. Eu pariez pe toate campionatele și pe toate sporturile. Urmăresc hochei, tenis, baschet etc., știu jucătorii. Chiar azi am pariat pe snooker. 

Cum a ratat 770 de milioane

Vă amintiți de un pariu cu o poveste aparte?

Am pierdut 770 de milioane (n.r. - de lei vechi) pe un bilet cu 14 din 16 meciuri. Aveam GG 4+ la Arsenal - ȚSKA Moscova, a fost 2-2, erau mai multe selecții pe goluri multe și au ieșit primele 14. Mai aveam pe bilet două meciuri care se jucau duminica: Sassuolo cu Benevento, care era deja retrogradată, victorie Sassuolo - 1.60. În minutul 15 a fost 0-1, apoi 1-1, apoi în minutul 66 a fost 2-1, iar în 75 s-a făcut 2-2 și așa a rămas. Mai aveam o șansă să câștig bani buni: ultimul meci pe bilet, Manchester United cu WBA, retrogradata retrogradatelor. Pentru că victorie Man Utd era 1.20, am luat -1, la cotă 1.60. A bătut WBA cu 1-0! Pe un bilet de 770 de milioane m-au scos două meciuri cu cotă 1.60, asta a fost! M-au înnebunit prietenii, că de ce nu am pus contră la ultimul meci. Așa joc eu, nu stau să pun contre!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX