1. Home »
  2. Euro »
  3. Slovacia – Ucraina, meci tare în grupa României la EURO

Slovacia – Ucraina, meci tare în grupa României la EURO

victorpartan
victorpartan

2024-06-21 08:14:59

image Slovacia – Ucraina, meci tare în grupa României la EURO

Ziua de vineri, 21 iunie, este deschisă la EURO 2024 de înfruntarea SlovaciaUcraina, meci din grupa României programat de la ora 16:00. O partidă extrem de importantă în economia clasamentului Grupei E, mai ales după rezultatele înregistrate în prima etapă. Programul de vineri este completat de meciurile PoloniaAustria (19:00) și OlandaFranța (22:00), ambele în Grupa D. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare. 

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Pariază pe meciurile de la Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de vineri, 21 iunie, am ales cele trei meciuri programate la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe șapte piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

În perioada 10 iunie – 22 iunie poți combina într-un singur bilet pariuri antepost pe fiecare grupă în parte. Spre exemplu, poți alege câștigătoarea grupei, locul ocupat în clasamentul final al grupei și punctele totale obținute de o echipă. Toate acestea pe același bilet!

SlovaciaUcraina (16:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
Șansă dublă – 1X (cota 1.75)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.47)

PoloniaAustria (19:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)
Șansă dublă – 1X (cota 1.72)

OlandaFranța (22:00)

Olanda șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.62)
Total ofsaiduri – Sub 3.5 (cota 1.65)

Cota totală peste 25.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile SlovaciaUcraina, PoloniaAustria și Olanda - Franța de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 25.11, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.255,90 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Meci de care pe care în grupa României

Slovacia a furnizat surpriza primei etape a grupelor prin victoria obținută în fața Belgiei, una dintre favoritele Campionatului European. Un meci în care slovacii au marcat devreme profitând de o eroare a defensivei adverse și în care au avut doar patru șuturi pe poartă.

Ucraina a fost învinsă categoric de România în primul meci (3-0), chiar dacă a avut o posesie superioară de 66%. Doar două șuturi pe poartă au tras ucrainenii plus o bară.
De opt ori s-au mai duelat Slovacia și Ucraina, bilanțul fiind unul echilibrat. Două victorii pentru Slovacia, trei pentru Ucraina și trei remize. Slovacii au câștigat categoric ultimul duel direct (4-1) în urmă cu aproape șase ani, într-un duel din Liga Națiunilor.

Încleștarea titanilor cu repetiție în Grupa D

Olanda și Franța sunt două echipe care s-au mai înfruntat de 30 de ori de-a lungul istoriei. Francezii au câștigat jumătate dintre aceste dueluri, iar batavii s-au impus de 11 ori. Cele două au făcut parte din aceeași grupă de calificare la EURO 2024, iar ”cocoșii galici” au obținut maximum de puncte din dubla cu Olanda (4-0 acasă și 2-1 în deplasare).
Batavii au câștigat primul meci la EURO contra Poloniei cu revenire de la 0-1, marcând golul victoriei după minutul 80. De cealaltă parte, francezii s-au impus în fața Austriei grație unui autogol, un meci în care l-au pierdut pe Kylian Mbappe, accidentat, pentru cel puțin un joc.

Învinse în prima etapă, Polonia și Austria nu au decât varianta victoriei în meciul direct pentru a mai spera la calificarea în optimile de finală. Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șapte meciuri ale Poloniei.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la EURO 2024 în această perioadă, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale.

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

Pariază pe meciurile de la Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX