1. Home »
  2. Euro »
  3. Primele meciuri din etapa secundă a grupelor la EURO 2024

Primele meciuri din etapa secundă a grupelor la EURO 2024

victorpartan
victorpartan

2024-06-19 10:24:34

image Primele meciuri din etapa secundă a grupelor la EURO 2024

Miercuri, 19 iunie, sunt programate primele trei meciuri din etapa a doua în faza grupelor la Campionatul European de fotbal. O zi deschisă de confruntarea CroațiaAlbania (16:00), urmată de GermaniaUngaria (19:00) și încheiată de ScoțiaElveția (22:00).

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare. 

Pariază pe meciurile de la Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 19 iunie, am ales cele trei meciuri programate la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe nouă piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

În perioada 10 iunie – 22 iunie poți combina într-un singur bilet pariuri antepost pe fiecare grupă în parte. Spre exemplu, poți alege câștigătoarea grupei, locul ocupat în clasamentul final al grupei și punctele totale obținute de o echipă. Toate acestea pe același bilet!

Cu Bet Builder Boost, o dată pe zi poți beneficia de o creștere cu 25% la câștigurile unui pariu BetBuilder cu minimum trei selecții, cota de 1.50 pentru fiecare piață aleasă și o cotă totală mai mare de 5.00.

CroațiaAlbania (16:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)

GermaniaUngaria (19:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ungaria cornere – Peste 2.5 (cota 1.75)
Total cartonașe – Peste 2.5 (cota 1.52)

ScoțiaElveția (22:00)

Rezultat final – Elveția (cota 1.88)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)
Scoția șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.47)

Cota totală de aproape 70!

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile CroațiaAlbania, GermaniaUngaria și Scoția - Elveția programate la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 69.82, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.491,38 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Croația și Albania, cu spatele la zid în Grupa B

În Grupa B, Croația și Albania sunt echipele care au fost învinse în prima etapă și care sunt obligate să câștige pentru a păstra șanse de calificare. Cine pierde meciul își poate face deja bagajele. Croația a pierdut cu Spania (0-3), în timp ce Albania s-a înclinat în fața Italiei (1-2), după ce a marcat cel mai rapid gol din istorie la EURO. Croația și Albania nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Doar două meciuri a câștigat Albania în acest an și doar în două din ultimele șase meciuri ambele echipe au marcat. Croația n-a primit gol în patru din ultimele șapte partide în toate competițiile, dar la partida cu Spania apărarea a fost punctul nevralgic al fostei finaliste de la Cupa Mondială.

Germania la o victorie de optimi

Învingătoare cu 5-1 contra Scoției în meciul inaugural de la EURO 2024, naționala Germaniei ar obține calificarea în optimi printr-un nou succes. Adversară e Ungaria, o formație pe care nemții n-au reușit să o învingă în ultimele trei meciuri directe. La precedentul EURO, de asemenea în grupe, Germania și Ungaria au remizat scor 2-2. De atunci au mai fost două confruntări în Liga Națiunilor, un 1-1 la Budapesta și un 1-0 pentru Ungaria în deplasare. Ungaria a pierdut în primul meci cu Elveția (1-3) și va evolua cu spatele la zid.

Mândria scoțienilor a fost serios șifonat după înfrângerea dură din meciul cu Germania, astfel că este de așteptat o răbufnire de orgoliu în meciul cu Elveția. O echipă pe care o avantajează și remiza, având deja trei puncte acontate din meciul cu Ungaria. În singurul duel la un Campionat European, Scoția a învins Elveția (1-0), în 1996, la Birmingham. De atunci a mai fost un amical, în 2006, câștigat de elvețieni la Glasgow, cu 3-1.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

Pariază pe meciurile de la Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX