1. Home »
  2. Euro »
  3. 25 RON gratuit pentru primii 500 care se loghează în cont la pauza jocului Germania - Scoția

25 RON gratuit pentru primii 500 care se loghează în cont la pauza jocului Germania - Scoția

victorpartan
victorpartan

2024-06-13 12:18:02

image 25 RON gratuit pentru primii 500 care se loghează în cont la pauza jocului Germania - Scoția

Partida de deschidere a Campionatului European 2024 are cote de top la Winmasters, cu marjă 0%, iar în plus, la pauză primim 25 RON gratuit! 

E vorba de promoția LOG N BET, prin care cunoscuta casă de pariuri oferă câte un freebet de 25 RON pentru primii 500 de utilizatori care se loghează în contul Winmasters la pauza meciului dintre Germania și Scoția. Freebet-ul va fi disponibil pentru pariere live în a doua repriză a meciului de deschidere.

Beneficiază de pariu gratuite fără depunere și de cote de top pentru pariurile pe Euro 2024

Germania e favorita indiscutabilă a grupei A

Trupa lui Julian Nagelsmann face parte din grupa A, alături de Elveția, Ungaria și Scoția, iar calificarea în fazele eliminatorii pare atât de sigură, încât bursa pariurilor nici măcar nu oferă cote pentru așa ceva. În schimb, se poate paria pe câștigarea grupei de către nemți, cota acestora fiind 1.37.

Scoțienii sunt creditați cu cele mai mici șanse de a merge mai departe. Elveția are cota 1.41, Ungaria are 1.63, iar Scoția, 1.86. Cota pentru ca Scoția să încheie grupa pe ultimul loc e 2.01 la Winmasters. 

Partida are marjă 0% la cotele pe 1X2

Pe întreaga durată a Campionatului European, Winmasters are zilnic pariuri cu cote ce au marjă 0%. Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote, un fel de „scutire de comision”, în sensul că agenția nu obține profit din pariurile pe rezultatul final și pe câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune de pe piață.

Startul e în compania Scoției, o selecționată ce nu a trecut niciodată de faza grupelor la Campionatele Mondiale și Europene, iar Winmasters propune o cotă de 1.32 pentru victoria nemților și o cotă de 10.00 pentru un succes al britanicilor în confruntarea care deschide turneul. Pariul pe X solist are cota 5.60.

Statistica all-time a celor două selecționate

Germania (locul 16 FIFA) a atins semifinalele fiecăruia dintre ultimele trei turnee finale pe care le-a organizat, iar cei care pariază că o va face și de data aceasta primesc o cotă de top, 1.96 la Winmasters. Cota pentru ca „die Mannschaft” să joace finala e 3.50.

Germania are 4 titluri mondiale și 3 europene, în timp ce Scoția (locul 39 FIFA) a făcut doar act de prezență la cele 8 Campionate Mondiale și 3 Europene la care a participat, nereușind să ajungă vreodată în fazele eliminatorii. Ultimul turneu final la care a participat selecționata britanică e Euro 2020. 

Germania are o cotă de 6.50 pentru câștigarea turneului, fiind a treia favorită, după Anglia (4.55) și Franța (5.00). Scoția e cotată cu 100.00 pentru a se impune în finala programată pe 14 iulie la Berlin. 

Statistica ne arată că Scoția a câștigat doar una dintre precedentele 13 „directe” cu Germania, un „amical” disputat în 1999, 1-0 la Bremen.

Cele mai interesante cote Winmasters pentru Germania și Scoția

Germania nu a trecut de grupe la ultimele două Mondiale, iar la precedentul European a obținut un singur succes în patru jocuri. Cota pentru ca „panzerele” să fie eliminate anul acesta în faza grupelor e 12.00 la Winmasters. 

Turneul din această vară va fi ultimul pentru Toni Kroos, care își va agăța ghetele în cui după încheierea competiției. Winmasters propune o cotă de 14.50 pentru ca mijlocașul să fie numit cel mai bun jucător de la Euro 2024. 

Un alt pariu interesant din tabăra gazdelor e cel pentru ca Florian Wirtz să iasă cel mai bun tânăr fotbalist al întrecerii. Proaspăt campion cu Bayer Leverkusen, conducătorul de joc în vârstă de 21 de ani are o cotă de 6.80. 

În cazul în care sunteți tentați de pariurile pe goluri, atunci trebuie să știți că Havertz e favorit să iasă golgeterul Germaniei la Euro, având o cotă de 3.50. De partea cealaltă, scoțienii au doi favoriți, Che Adams și Lawrence Shankland, ambii cu cota 6.00 la Winmasters. 

În confruntarea directă de vineri, cota pentru trei sau mai multe goluri e 1.69, iar cea pentru goluri în ambele porți e 2.19. Cei care pariază pe un gol al Scoției primesc o cotă de 1.97. 

  • Germania marchează în prima repriză: cota 1.50
  • Gol în ambele reprize: cota 1.59
  • Ambele formații primesc cel puțin câte un cartonaș: cota 1.44
  • Germania are minimum 3 cornere în prima repriză: cota 1.67
  • Kai Havertz marchează: cota 2.25
  • Florian Wirtz oferă o pasă de gol: cota 2.92
  • Scoția nu primește gol: cota 7.50

Echipele probabile:

Germania: Neuer - Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt - Andrich, Kroos - Musiala, Gündoğan (c), Wirtz – Havertz

Scoția: Gunn - Hendry, Hanley, Tierney - Ralston, Gilmour, McGregor, Robertson (c) - McTominay, McGinn - Adams

Beneficiază de pariu gratuite fără depunere și de cote de top pentru pariurile pe Euro 2024

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX