1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. Vești proaste pentru Argentina și Senegal înaintea startului CM 2022

Vești proaste pentru Argentina și Senegal înaintea startului CM 2022

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-19 15:26:34

image Vești proaste pentru Argentina și Senegal înaintea startului CM 2022

Naționala Argentinei a fost lovită de accidentări după ce Lionel Scaloni a anunțat lotul definitiv pentru Cupa Mondială din Qatar (20 noiembrie – 18 decembrie). La rândul lor, senegalezii nu au scăpat de ce se temeau cel mai tare: Sadio Mane (foto) nu va putea juca în Qatar.

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un bonus atractiv de bun venit!

Din fericire pentru naționala „pumelor”, încă se mai pot efectua schimbări în loturile trimise la FIFA, în cazul în care apar jucători indisponibili. Cu doar trei zile înaintea startului turneului final, doi atacanți argentinieni s-au accidentat. Este vorba despre Nicolas Gonzalez (6 goluri în acest sezon în Serie A/1 gol marcat) de la Fiorentina și de Joaquin Correa (13/3) de la Inter Milano. În locul lor au fost convocați Angel Correa (14 meciuri în LaLiga/3 goluri marcate) de la Atletico Madrid, respectiv Thiago Almada (29 de meciuri în Major League Soccer/6 goluri marcate) de la Atlanta.

Aflată în Top 3 favorite la câștigarea trofeului, echipa Argentinei face parte din grupa C de la Cupa Mondială, alături de Polonia, Mexic și Arabia Saudită.

De la Cupa Mondială din Qatar va lipsi și Sadio Mane (16 meciuri/6 goluri în Bundesliga), vedeta lui Bayern Munchen. Atacantul senegalez s-a accidentat în confruntarea câștigată în campionatul Germaniei contra lui Werder Bremen (6-1). Inițial, oficialii federației africane s-au arătat încrezători că medicii îl pot recupera pe Mane măcar pentru ultimul meci din faza grupelor, însă jucătorul nu a mai făcut deplasarea în Qatar. 

Argentinienii întâlnesc marți, de la ora 12.00. naționala Arabiei Saudite, întâlnire pe care o vom putea urmări pe TVR1.

Cei mai importanți fotbaliști din atacul echipei antrenate de Aliou Cisse rămân Bamba Dieng (Olympique Marseille), Nicolas Jackson (Villarreal) și Ismaila Sarr (Watford). Din lotul senegalez face parte și Boulaye Dia, care este coleg cu Ionuț Radu și Vlad Chiricheș la Cremonese.

Senegalul face parte din grupa A de la Cupa Mondială, alături de Olanda, Ecuador și Qatar. Primul duel al senegalezilor se va desfășura luni, 21 noiembrie, de la ora 18.00 și va putea fi yrmărit pe TVR1.

Credit foto: sportpictures.eu

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un bonus atractiv de bun venit!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX