1. Home »
  2. Cupa Mondială »
  3. Top 5 cele mai valoroase echipe de la Campionatul Mondial 2022

Top 5 cele mai valoroase echipe de la Campionatul Mondial 2022

Caramavrov
Caramavrov

2022-10-21 13:14:36

image Top 5 cele mai valoroase echipe de la Campionatul Mondial 2022

Oficialii FIFA au promis că turneul final din Qatar va fi cel mai tare din toate punctele de vedere. Nici nu are cum să fie altfel, din moment ce pentru trofeu se înfruntă cele mai valoroase echipe naționale din lume. Lipsește un singur jucător dintre cei mai buni: norvegianul Erling Haaland, care este cotat la 150 de milioane de euro.

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un FREEBET fără depunere de 77RON!

Încă nu sunt anunțate loturile definitive pentru competiția desfășurată în Asia, dar valorile prezentate în acest moment pe transfermarkt.com nu pot suferi fluctuații importante, în condiții normale. În fotbalul englez sunt cei mai mulți bani, iar această situație se reflectă și la nivel de primă reprezentativă, naționala Albionului fiind pe primul loc în Top 5 cele mai valoroase echipe de la CM, care arată în felul următor.

Top 5 echipe valoroase:

1. Anglia - valoare de piață 1.36 de miliarde de euro

Gareth Southgate antrenează trei jucători cotați la 90 de milioane de euro: Harry Kane (atacant, 29 de ani, Tottenham), Phil Fodden (mijlocaș central, 22 de ani, Man City) și Jude Bellingham (mijlocaș central, 19 ani, Borussia Dortmund). Cel mai slabi cotați componenți al lotului englez valororează 15 milioane.

2. Brazilia - valoare de piață 1,09 miliarde de euro

Naționala care deține cele mai multe titluri mondiale (5) are un nou atacant despre care vorbește toată lumea: Vinicius Junior. La 22 de ani, jucătorul lui Real Madrid este cotat la 120 de milioane de euro. În top urmează Neymar (atacant, 30 de ani, PSG) și Antony (mijlocaș ofensiv, 22 de ani, Manchester Utd), fiecare fiind evaluat la 75 de milioane.

3. Franța - valoare de piață 886 de milioane de euro

Franța este „ținută în cârcă” de Kylian Mbappe. Atacantul lui Paris Saint-Germain este cotat la 160 de milioande euro, fiind cel mai scump fotbalist din lume în acest moment. Christopher Nkunku (atacant, 24 de ani, Leipzig) și Aurelian Tchouameni (mijlocaș defensiv, 22 de ani, Real Madrid) au sume oficiale de transfer de câte 80 de milioane de euro. 

4. Spania - valoare de piață 805 milioane de euro

Spania mizează din nou pe tineri. Cel mai valoros fotbalist iberic este Pedri (mijlocaș central, 19 ani, FC Barcelona), în dreptul căruia este scrisă suma de 90 de milioane de euro. La 80 de milioane este cotat Rodi (mijlocaș defensiv, 26 de ani, Man City), iar 70 de milioane este cota lui Gavi (mijlocaș central, 18 ani, FC Barcelona).

5. Portugalia - valoare de piață 882 de milioane de euro

Portugalia a devansat-o pe Germania în acest top, grație unui trio de la cele două cluburi din Manchester: Bruno Fernandes (mijlocaș ofensiv, 28 de ani, Man Utd, 85 de milioane de euro), Bernardo Silva (mijlocaș ofensiv, 28 de ani, Man City, 80 de milioane) și Ruben Dias (fundaș central, 25 de ani, Man City, 75 de milioane).

Credit foto: sportpictures.eu

Pariază pe Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu un FREEBET fără depunere de 77RON!

 

Te-ar putea interesa și:

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX